Hmm..

Jag har ingen lust alls att kludda här längre, är nog ingen höjdarbloggare, haha :P Håller på och kokar typ 100 potatisar till min potatissallad jag ska bjuda på imorgon, haha hemmafru!

Idag har iaf jag & Sara smaskat buffé på wokhouse och varit på OK och tvättat våra bilar, en riktig utflykt, maha! Imorgon blir det grillning och 100 meter fylla, inge ovanligt här inte! Sen blir de att leka flyttgubbe på torsdag, får se hur det går :)

I helgen var det lite partaj, var kul :) Fick leka på bruket i söndags förmiddag, åka UFO och köra maskin :P Blev inge skyfflande, men vi skulle få flytta en sandhög 10 meter åt vänster ifall vi ville, haha återkommer väl om vi ångrar oss!

Urs! Vill verkligen dra utomlands nu.... Resesällskap sökes..!!

Kanske det snyggaste..

Jag höll på att gå in i en stolpe igår. Såg kanske den snyggaste karln jag har sett.. Iaf på lääänge! Ska definitivt börja hålla utkik vid bygget vid entrén varenda dag när jag kommer från Skinnarbacken och har bäddat klart mina sängar :P

Får skärpa mig med bloggandet... Men har inge att skriva känns det som.. Är bara allmänt sällskapssjuk, så hör av er om ni vill umgås :P

En hel del..

Blir en hel del jobb nu.. Bra det, har varit sjuk alldeles för mycket.. Nu vill jag bara jobba massor, massor, massor så man får lite pengar.. Ska köpa lite grejs till bilen så fort lönen kommer :) Vill ha högtalare i hatthyllan och m3-speglar, klart golfen ska va nöjd!

Kaninerna har fått vara ute ända sen jag kom hem vid 2, tog nyss in dem.. Är riktigt kul att titta på dem när de kutar runt i hagarna och gör glädjeskutt, inte bara jag som blir lycklig av våren!

Imorgon ska jag och Sara till Örebro efter vårat slit :P Boka tid och smaska buffé på kinamuren, fy fan vad gott..!!!
Har satt igång en tvättmaskin för en timme sen så jag lär vänta på att den ska bli klar, ska ta min mp3 och traska ut en liten sväng förut.. Var ju ute för en halvtimme sen men då dog batteriet, så jag gick hem igen :P Känns mesigt att bara gå en halvtimmes promenad så det är bara att ta på sig dojjerna igen :P

Jag behöver DIN hjälp!

image14
Vilken är finast?!

Spaghettiben!

Urk, är helt slut i benen :P Jobbigaste dagen på jobbet på länge.. Men men, övertid ger mer pengar :P

Efter jobbet var jag minsann och smaskade kulglass på frosths med Karolina, Madde och Karin, satt och snackebaljade i typ 2 timmar, skvaller skvaller :P Var trevligt värre, känner att jag umgås alldeles för lite med folk i veckorna.. Och på helgerna är jag bara full.. Näääee, skärpning :P

Ska snart ut och gå i kvällssolen med Sara, skönt! Men stackars mina sönderjobbade ben, haha!

Good morning sunshine!

Eller inte.. Är typ såååå häääär trött! Vill bara sova vidare.. Jaja tillbaka till verkligheten & mot jobbet..!
Have a nice day!

Sol :)

Är asfint väder ute, har varit ute och gått en timme, inga fel med lite luft.. Vill bara att det ska bli lite varmare, lääängtar så efter riktig vår.. Och sola! Jag och Madde talade om Thailand i höst, vore fan inga fel. Jobba hela sommaren och sen bara dra iväg..

Hatar att Sara inte har telefon, ingen att ringa å skvallra av sig med, haha =) Fast Karin, Karin, Emelie och Madde har fått stå ut med mitt beklagande över min ångest istället, haha stackare! Nu ska jag hoppa in i duschen och åka och hälsa på Karolina en stund, imorgon blir det jobb! Sen ska nog jag och Madde hoppa med kaninerna :)

Weeelcoome!

Idag kommer Karin hem efter en heeel lång säsong i Sälen! Jag och Maddich planerar en picknick om inte alltför lång tid, me like :) Vill verkligen ha vår nu.. Trött på skiten!

Har typ inte gjort ett piss idag.. Men har bara varit skönt.. Minns inte när jag fick sova ut ordentligt sist. Var ute och gick lite i förmiddags, men blev typ bara 4km, började spöregna... Men nu skiner solen så jag ska ut och traska lite till.. Min mp3-spelare är ju död, men mamma och pappa fick varsin i julklapp av sjukhuset så jag har lagt beslag på pappas! Måste komma igång och börja träna igen nu så fort jag blir frisk.. Trött på att va en latkorv.. måste skärpa mig med vad jag stoppar i mig också.. Är ju fan inte långt kvar till sommaren nu :S

Mamma och mormor var på begravningsbyrån idag.. Morfars begravning blir den andra maj..

Måndag igen då!

Ledig från jobbet.. Imorgon med tror jag det blir.. Isabella går ju i skolan måndagar & tisdag.. VIlket innebär att döing-avdelningen är min.. Känner inte att jag klarar det riktigt än..

Helgen då.. Emelie bjöjd på bio i fredags, 27 dresses, var jättebra faktiskt :) Körde på lite folk.. Sen var det tänkt att jag skulle tävla lördag & söndag, men blev inte så.. Va på fest i järnboås i lördags, urs har aldrig varit så full i hela mitt liv.. Skäms när jag tänker på mig själv :P

Ska ta mig i kragen och städa och göra rent hos kaninera.. Gå en promenad.. Men mamma ha lyckats köra min mp3 i tvättmaskinen.. Attans!


Det man inte minns har inte hänt!


Dagen efter.

Morfar dog inatt. Finns inte så mycket att säga, allt är bara tomt och konstigt. Vi ska åka och hälsa på mormor idag, mamma säger att hon inte är så ledsen, mest lättad.. Jag kan faktiskt förstå henne. Det måste vara hemskt att veta att ens livskamrat plågas. Men vilken tomhet, när man har levt tillsammans med någon så länge.. Hur klarar man av det..?

Emelie ville bjuda mig på bio ikväll, tror jag tackar ja.. Jag behöver annat att tänka på. Imorgon är det kaninhoppning, och antagligen på söndag också. Ska nog festa med Sara å co på lördag. Tror jag hellere gör det än tävlar på söndag, skutta runt och glömma allt för en stund..

Nu ska jag se om mamma har vaknat..

Det är så jävla svårt..

Man vill liksom ringa någon, men man vet inte vem.. Jag kan inte komma på någon jag vill prata med, vem ska jag liksom dra ner i mitt nedstämda träsk? Vem ska jag plåga med mitt gnäll? Det finns ingenting jag hatar mer än att vara en börda för andra.. Och även om jag skulle ringa någon, vad fan skulle jag säga?

Förkylning på g?

Urs, vaknade som en snörvlande snorgärs med ont i halsen, det går inte över heller.. Har inte tid att vara sjuk, skyller allt på vädret, allt är snöns fel! Inte nog med det var Jenny sjuk idag så dom skickade upp mig ensam på operation och trodde det skulle gå bra.. Jovisst, jag var asrädd :P Va helt själv och hittade inte lysknapparna så sprang fram och tillbaka i kolmörka korridorer första timmen tills det kom några.. Spökar ju tydligen där så jag var riktigt rädd :P

Idag hade jag tänkt hoppa med kaninerna men det är ju ingen idé i det här skitvädret, inte vill jag ut och gå heller, och att åka in och träna när jag är halvsjuk är ju bara dumt.. Vad ska man då hitta på? Har iaf sovit idag, fast jag eentligen inte ska göra det på eftermiddagen.. Men jag trappar ner iaf, sov bara 45 minuter istället för 2 timmar.. tällde mobilen på ringning i köket så jag var tvungen att gå upp och hämta den för att få av den :P Hon är smart hon!

Haha sen ringde Peter för en liten stund sen och var lyckligt hemkommen från Norge! Han var riktigt nöjd med min välkommen-hem-present som väntade snällt inslagen på hans säng..! ;)

Skvaller!

Som vanligt efter en helg häromkring, hehe! En aning pinsamt på jobbet men det bjuder jag på.. Världen är liiten :P

Jag försöker städa, men det går bra segt, är det värsta jag vet, inte så konstigt att man inte är så sugen på det när man städar hela dagarna på jobbet kanske :P Urk, blev tvingad till å leka fotomodell idag, ska bli nån ful jävla affisch, fick stå med min mopp och vifta med plasthandskarna med ruffsigt hår och illrött ansikte, haha men det bjuder jag på :P Somnade som en stock när jag kom hem och sen har jag ätit pizza med min lillebror =)

Tror allt löser sig med Malvas parning, nu letar jag bara resesällskap =) Ramlar in lite förslag på foderkaniner också, men inget sådär klick än, får se får se... Fast Emelis förslag är jag lite sugen på :D

Jag har en flickvän som är kriminell, hon begår ett brott varenda kväll
Jag har en flickvän som är kriminell, ja inte fan är hon helig å snäll :P

Rastlös..!

Att jag alltid ska bli så himla rastlös när jag har festat.. Har ätit varma mackor och nu vet jag inte nå vad jag ska hitta på, tar mig ingenstans, inte så man törs köra direkt :P Ska väl leka med Emelie senare när jag har gått å blivit körbar, dröjer väl nån timme, maha!

Igår var vi på fest hos Benny Mossberg. Jag hade kul iaf, var karatefull och fattade inte så mycket.. Hela kvällen var typ ett enda stort asgarv.. Inte lätt inte.. Full som ett träsktroll var det vissa som påstod, kanske stämde.. Eller snarare ful som ett träsktroll, ögonen stod nog i kors som vanligt :D

Blev väckt klockan 9 av telefonen.. Mormor som ringde.. Morfar störtblöder tydligen nösblod som dom inte får stopp på :/ Mamma for iväg i ilfart.. Får väl se hur allt blir..

Nääee.. Nu ska jag nog ringa och se om Sara är vaken, skvallra lite innan jag dör av uttråkning :P

Gött mos!

HAHA! Walter får nöja sig med pulvermos till fyllemat medans jag åkte hem och har stekt hamburgare, MAHA :P Nu dricker jag vatten och kan inte sova.. Raaaaastlöööös..!! Sara får smaska korv utan senap men hon får räksallad på tub, det kallar jag bra uppfinning! John & Oscar däremot drog upp till Ramsberg för att leka bönder med Johns mammas pållar och sen laga köttfärssås :P Det är vad jag vet om dagens nattmaträtter... Soorrryyy! We goes catfight och lika pattar brottas bäst.. Skvallret flödar och folk får presenter, sängar går sönder och piroger grillas.. Ääää jag skäms över hur vi feeeestar! Nej nu måste jag sova, HAHA deee gååår aaaaldriiig! :P

Tävling :)

Ska snart plocka upp Madde, ska till Örebro och tävla med pälsbollarna :P Ska bli skoj faktiskt, vädret är alldeles underbart ju, vååårkääänsloor :D

Igår var jag med Emelie, vi va ut till Marieberg och shoppade lite, blev en hel del, bla.  3 par skor på Skopunkten :P underkläder, en kjol, lite smink, en tröja.. Skojsans dojsans! Inga fel att umgås lite :) Vi fick minsann glänsa med golfen dessutom, maha hötte med näven åt en kille i BMW, då ville han ju tävla men golfen vann, haha va nog bara för att han va lite räääeedd, jag tycker faktiskt lite synd om Emelie, det är inte lätt att åka bil med mig när jag är övertrött och garvar åt allt :P

Ikväll blir det fest, vad som än händer :P Men jag tror att det slutar med att jag och Sara skuttar runt i våran råsa lyckobubbla! Annars ska jag nog joina Emelie och Sofie som ska på Bistro :) Men först kaninhoppning, baj baj!

Lycklig!

Ja, man kan ju inte låta bli att känna sig lycklig när man rattar runt i bilen och lyssnar på pingpongmusik med rutan nervevad för det är så varmt och soligt =) Fast sen finns det miffon som förstör glädjen, typ skåpbilar som ligger i mitten av vägen eller på andra sidan när man vill köra om dom slökorvarna.. Fast lyckan kommer ju tillbaka efter typ en mils maskande, bredare väg då man får tuta, blinka med helljuset och hötta med näven, haha :P

Våååår :D

Åh nu känns det verkligen som vår, har varit så himla varmt och skönt idag. Blir så glad, vill bara skutta runt :P Haha Walter kanske inte behöver installera den trots allt, den kanske är här för att stanna, inga fel! Sjukanmälde mig idag, har ton med saker att göra, och efter jobbet orkar jag inte ett piss. Ska vara hemma imorgon också, sen har jag hela helgen på mig så sen ska jag förhoppningsvis vara ikapp. Blir så stressad när jag har saker hängandes över mig.. Idag har iaf kaninerna fått vara ute hela dagen och jag har städat deras burar och diskat deras skålar. Sen har jag tvättat 2 maskiner och tagit reda på all post som drällde ner i sina eftersända kuvert häromdagen. Det var inte några heller kan jag tala om.. Vår brevlåda var typ översvämmad.. Haha typ 4 skvallerblaskor, nu har jag gammalt skvaller att läsa ikapp :P

Imorgon måste jag städa, åka till banken, köpa kaninmat och lite annat smått och gott.. Ska nog försöka passa på att tvätta bilen om jag ändå är i farten. Den är inte så fin efter att ha åkt på Hejdbacken vägen, inte inuti heller efter mitt chaufförpass i fredags.. Fotspår på instrumentbrädan, handskfacket, på sätena och snus, fimpar och ölburkar på golvet :P Stackars golfen..! Maha! Den ska få sig en omgång med dammsugaren så blir den nog glad igen :)


Regn, regn, regn..

Fy vad dystert det är ute! Har varit ute och gått, är dyngsur! Ska duscha och sen kommer nog mamma hem så vi kan leka frisör. Annars får kanske Emma fixa lite, hon och Jocke är hemma :)

Rasmus har varit magsjuk i veckan och nu ligger pappa och spyr, kan inte låta bli att känna mig riktigt illamående, men försöker skylla på döingen igår. Och alla halvdöda idag, trivs inte alls på den avdelningen.. Tur att jag slipper den imorgon! Fast lite synd är det, trivs ju jättebra annars, blir bara så deppig och illa till mods av att vara just där..

Walter har lovat mig våren idag =) På lördag ska jag få den levererad och installerad i Hejdbacken. Lite sol och plusgrader skulle jag ju inte direkt tacka nej till..! Så vill jag att det ska bli ljusare på mornarna igen, är så jobbigt att stiga upp i mörker. Är konstant trött, och tvärslocknar när jag kommer hem från jobbet, vilket liv :P

Snart är det helg igen.. Tiden går så jävla fort måste jag säga.. Ska antagligen efteranmäla mig till våran tävling på lördag, sen vet jag inte riktigt vad som sker, vill hitta på någe kul =)

Weehoo!

Malva ska bli mamma :)

Tillbaka.

Tillbaka i vardagen, seegt! Har varit ute och gått, blev inte så långt... Världens blåsor på fötterna, tack jobbet :P Ska snart ut och ta in kaninerna från hagarna och ge dom lite käk, dom är nog lika glada som jag att våren börjar komma =)

Kommer inte på så mycket att skriva, somnade i eftermiddags så jag är bra rastlös, kommer inte kunna somna ikväll, vara trött imorgon, somna på eftermiddagen etc etc.. En enda ond cirkel, jaja.. Får bli ett senare problem =)

Hände en inte cool grej på jobbet idag. En gubbe hade dött och jag skulle städa det rummet, och i rummet mitt emot låg en annan gubbe som skulle få ta över det rummet. Dörren dit var öppen så han såg när dom rullade ut värsta liket från hans blivande rum. Fyy..! Jag hade totalvägrat :S

Just! Har ju fått en ny bil av min mormor & morfar. En golf 3:a, är rikitgt nöjd med min nya pärla =) Faktiskt så saknar jag min sevenfårty lite, men men, den första kärleken liksom :P Ska tona rutorna, byta backspeglar och sätta in lite ljud bak, kommer nog trivas =)
image13

RSS 2.0