Ren besvikelse

Jag är så jäkla besviken på mig själv! Jag har kämpat och slitit så kastar man allt åt helskotta för att... Jaaaa.? Sen försöker jag inbilla mig själv att det inte gör något. Klart som fan att det gör! Det är en stor jävla skillnad! Faaaan!
Aja.. Kanske är på bättre humör om ett par dagar.. Kanske.. Om man är på rätt köl igen..

I like.

Jag gillar verkligen det här med sommar. Men fy fan vad jag längtar efter semestern. Känns som att varje dag är en låga. Jag står inte ut, får verkligen tvinga mig upp ur sängen varenda morgon och försöker hitta på undanflykter :P Jaja, bara den här veckan tar slut så är det 2 veckor kvar, ska väl gå att uthärda tycker jag !

Har regnat hela natten, och ska tydligen bli dåligt idag, men sen blir det bara varmare.. Pressa pressa pressa! Ohhh jag vill ha sommar för alltdi!!

Nu ska jag putsa gaddarna och släpa mig mot jobbet.. Bye!

Trött

Huuuhh jag är jättetrött! Vill helst av allt gå och lägga mig och sova men jag ska ju tävla idag så lär hålla mig vaken! Är bara en kvällstävling i linde så hoppas det inte blir alltför sent.

Det var i vilket fall som helst jäkligt skönt att sluta klockan 11. Hade ingen lust alls att göra någe på jobbet idag, så hade jag inte slutat då hade jag nog brutit ihop :P Åkte ner till systemet och det var skitmycket folk. Har fortfarande inte bestämt mig om midsommar, men lär väl ladda upp ifall jag blir sugen på att dricka lite. Sen har jag legat och solat på min baksida. Riktigt skönt men det har blivit lite molnigt, nästan så jag har frysit då, men kanske är för att jag är så trött..

Nej, nu är det dags för en kopp kaffe :)

Dan före dan!

Eller nja, inte direkt, men dagen före midsommar = långhelg. Skönt! Ska dricka upp mitt kaffe sen ska jag bege mig mot jobbet. Slutar klockan 11, ska bli riktigt najs. Hem och pressa :D

Är på så konstigt humör, eller känner mig så konstig snarare. Lite illa till mods, eller neee.. Ähh jag vet inte. Har varit såhär någon vecka nu, inte alls mitt vanliga jag. Är inte det minsta roligt alls. Nästan värre än att vara lite nere en dålig dag. Eller det kanske är det jag är? Nere? Och jag har haft många dåliga dagar? Jaja, i sånna fall borde det vända snart iaf tycker jag!

Jag skulle kunna glädja mig åt så mycket, men jag har inte ens ork eller lust åt det. Vad fan jag förstör ju för mig själv! Går miste om massor. Fattar jag inte det?

Och eftersom jag vet att typ ingen läser här kan jag skriva av mig det jag mest av allt vill! Haha det brukar faktiskt hjälpa, konstigt nog! Jävla idiot att inte ens kunna hälsa normalt. Kolla bort och i backen som en annan jävla efterbliven. Väx upp och bete dig som folk förfan. BLÄÄÄÄÄ vad irriterad jag bliiiiiir!!

Äh! Fan det är nog jag som är retard egentligen...

Ett inlägg till

Jahapp. Måndag kväll. Jag längtar verkligen efter semestern. Är bara att hålla ut och kämpa 4 veckor till. Sen, sen är det verkligen 4 veckors ledighet. Ska bli så jääävla skönt! Vet inte riktigt vad man ska ta sig för då bara. Bara vara, hoppas på fint väder så man kan sola och bada.

Hoppas veckorna går fort. Just nu håller vi på och storstädar på Operation. Är inget större fan utav storstäd, tycker tiden går så långsamt då, men idag har det faktiskt flytit på bra. Håller tummarna för resten av perioden :)

Jaja, har inget roligt alls att skriva. Eller. Det folk skulle vilja läsa och gotta sig i tänker jag inte skriva här. Det får stanna i min överfulla skalle :)

Nej nu jäklar!

Uhhh! Inte konstigt att man mår skit när man äter och sover skit! Nu är det skärpning Helena, imorgon är det nystart som gäller!!! HÅRDA BUD!!

Koffeinkick!

Har precis druckit upp en slurk kaffe och hoppas på en koffeinkick så jag kommer igång! Har ingen lust alls att gå till jobbet idag :P Var ute och plockade gräs till kaninerna imorse och det var skönt ute, känns som det kanske blir varmt idag.

Gick jättebra på tävlingen igår. Ängla var lite trög och slarvig, men hon kom en placering utanför i rak svår. Saga var superduperduktig och kom 4:a eller 5:a i krok elit. Och min lilla elaking Pumba slog på stort och vann krok elit på 1+0 och fick sitt första krokcert <3 När Sandra skulle hoppa med Corona skulle hoppa sist och det skulle avgöras var jag så nervös att benen skakade och jag vågade knappt titta. Haha att jag ens kan bli nervös efter alla dessa år! Det kanske är för att jag inte brukar ha chans på cert så ofta :) Extra bra känns det eftersom han blev slagen med typ en sekund sist, så han är verkligen värd det! Haha Malva var brunstig som vanlig, hoppade på bara ett fel i första omgången men i finalen så vägrade hon att ta ett steg, typisk :P

Däremot så blev det sent igår kväll. Kom hem runt halv 12 på natten, och var tvungen att fixa kaninerna och duscha så kommer nog vara rätt trött idag. Vaknade iaf före klockan så det var skönt!

Nu ska jag dra mig mot jobbet. Hoppas det är fullt upp så att dagen går fort.. Fast det tror jag inte.. Dom börjar nog dra ner på verksamheten lite grann.. Snark!

Ledig dag

Idag är jag ledig :) Tog ut min kompensationsdag för annandag pingst för att kunna åka på värmlands kvällstävling. Ska bli riktigt roligt! Det är rak och krok elit, och rak och krok svår. Perfekt för mina kaniner. Det är jag & Sandra som åker, så ska vli plocka upp Anja i Karlstad också :)

Igår efter jobbet åkte jag & Matilda till Rusta och köpte alldeles för mycket onödiga saker. Kan inte förstå att det är så roligt! Sen åkte vi till Marieberg, köpte en klänning!

Hmm gick inte så bra för mig förra veckan. Funderar på att dra igång idag igen. Motivation JA TACK!

En superfin bild på Saga i hennes sista krok svår som hon vann och gick upp till elit. Det ska vi debutera idag :)

Måndag morgon!

Sitter med en kopp kaffe och har ingen lust alls att börja dra mig mot jobbet snart. Det är jättefint väder, så önskar att man fick ligga hemma i solstolen istället :)
Har i alla fall varit på gymmet en timme! Haha första gången sen innan påsk. Det var kämpigt men otroligt skönt och roligt! Skönt att komma igång igen!
Imorgon är jag ledig. Kvällstävling i Värmland, ska bli skööööjd :D

Onsdag!

Ööööö är jätte jättetrött! Blev övertid för mig dag med. Har jobbat mellan 20 i 6 till klockan 4 så är riktigt slut. Åkte och solade från jobbet, passade på med en 20 minuter lång power nap i solariet. Så nu sitter jag nyduschad med en kopp kaffe och stinker brun utan sol. Haha är det taskigt väder så tar jag till alla fuskmedel som finns ;)

Min första bantardag har gått bra hittils! Ska käka sista gången klockan 6! Haha Anna-Lena är helt övertygad om att jag inte ens kommer klara en dag. Och om jag mot förmodan gör det kommer jag misslyckas imorgon. Vi ska få fika av våran chef.. Där tror hon det går åt skogen. Haha bara för det kommer det gå ännu bättre. Jag är envis som en åsna när jag sätter den sidan till. Speciellt om någon säger emot, då ger jag fan i att fixa det. Haha, typiskt mig!! Ska fanimej fixa en vecka, och när den har gått ska jag fixa minst en till. SÅ DET SÅ!!
Imorgon hoppas jag på att det är fint väder och att jag får sluta min vanliga tid 14.30 så jag kan sova lite i solen efter jobbet. Måste städa, diska och plocka lite tvätt men jag orkar verkligen inte när det är så här mycket jobb. Somnade som en stock halv 8 igår. Känns som det kommer bli samma ikväll. Hoppas jag är piggare imorgon så att jag får lite gjort :)
Nu ska jag slökolla lite på TV sen ska kaninerna få lite uppmärksamhet. Hade tänkt städa burar men det får vänta en dag till tror jag :)
Puss

Uuuuuhhhh

Har sovit på soffan en stund så nu är jag helt groggy, vill bara sova mer :P Borde göra någe vettigt men har ingen lust med någonting alls, ska nog ligga i soffan tills det blir läggdags. Är jättelite folk på jobbet så vi får slita asen av oss så dom här dagarna har jag varit helt död när jag har kommit hem. Får hoppas det blir bättre resten av veckan men det tror jag tyvärr inte.
Haha jag och Anna-Lena är förtvivlade över oss själva! Imorgon ska jag börja käka äckliga pulversoppor 3 gånger om dagen, ser inte fram emot det! Haha Anna-Lena ska leva på ägg tror jag. Alla skrattar åt våra åtaganden eftersom vi konstant går och letar efter tårta och fikabröd i fikarummen på jobbet :P Sommaren & bikiniformen kom snabbare än vi hade väntat! Haha tror vi klarar varsin dag, max 2! I sånna fall är det för att vi är för trötta för att orka äta :P
Är förhäxad på TV. Jag är kär i Cole! Nee, kanske ska mata kaninerna iaf.. Eller duscha.. Eller åka och sola.. Blööö!!

Ändrade planer

Blir ingen solning. Ska snabbt in i duschen sen bär det av till Örebro med mamma. Vi ska plocka upp mormor och sen ska vi iväg på en Ingermanländsk mässa. Ska bli skoj :) Det är inte mycket man vet om sin bakgrund, jag tycker verkligen att det är spännande så det känns lite tråkigt faktiskt.. Hoppas på en trevlig dag! Däremot hade jag sett fram emot att pressa ikapp med Jennifer och skvallra hela dagen, men det kommer fler! Puss!
I Ryssland förra sommaren :)

Good morning :)

Uppe halv 7 idag också. Haha ingen sjusovare här inte :P
Ska ut och gå lite tror jag, sen ska jag och Jennifer ut till Gusselby och sola & bada. Har redan fått en hel de färg men det ska pressas ordentligt :) Är redo med min cockos olja!

6.30

Vaknade halv 7 av mig själv. Rastlös till och med i sömnen?! Nee, vaknade någon gång inatt med ett ryck av att någon av mina pälsbollar blev rädd för någonting och hade en stampattack för sig. Troligtvis Ängla eller Saga. Sover nog inte helt 100 än, är lite känslig när det gäller mina långörade hjärtan. (Haha förutom Saga då :P) Sen hade jag lite svårt att somna om, och när jag väl gjorde det sov jag lite oroligt..
Det är faktiskt riktigt tråkigt att gå hemma nu på dagarna. Man tjatar om att man vill vara ledig men när man väl är det så blir jag bara rastlös och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för.. Eller ledig & ledig. Kanske är för att jag är sjukskriven.. Inte riktigt samma sak, är ju invalid.. Och grinig för att jag inte kan använda armen som jag vill! Nee vill att armen ska bli bra och att det ska bli semester. Tur att det är fint väder i alla fall så jag kan ligga och sola. Hade det varit dåligt väder och jag skulle ligga i soffan och tycka synd om mig själv hade jag nog amputerat armen eller någe :P Jaja, bara att käka mer tabletter, jag är optimist!
Nu har jag druckit upp mitt kaffe så nu ska jag ta med min mp3 på en liten powerwalk :)

Pepparkaka.

Nja, jag försöker i alla fall. Finns inte så mycket annat att göra. Haha rastlösa Helena.. Som vanligt! Tror jag blir så rastlös för det snurrar så mycket tankar i min blonda skalle. Har man fullt upp hinner man inte tänka, men när man ligger i solen och njuter är det inte så konstigt att tankarna börjar vandra iväg. Har jag gjort rätt, hur kommer det bli? Jaja, om någon månad får jag ju veta i alla fall.. Vill att tiden ska rejsa framåt, samtidigt som jag vill att den ska stanna. Dubbelmoral?

Haha, jag är iaf rätt nöjd just nu. Lite hit och dit? Allt löser sig =)

Rastlös

Mhmmm...!


Sommar :)

Alltså, jag kan verkligen inte fatta att det redan är Juni. Det var ju nyss mars liksom?! Det var inte länge sen jag hade vinterjacka på mig.. Den ligger liksom fortfarande kvar i bilen?! Shit.. Jag som hade så mycket som skulle vara färdigt och avslutat nu. Jag skulle vara nöjd. Ha ro. Men icke. Jag har så mycket att ta tag i. Jaja. En vacker dag, det kommer ju fler!
Jaja. Jag ska inte klaga. Var bara tvungen att skriva av mig lite. Jag blir liksom lite förvånad, jag bara glider runt i vardagen och märker inte av vad som händer runt omkring känns det som. Påsken kom, och någon vecka efter det stod jag i mitt köksfönster och blev chockad över vart all snö hade tagit vägen. Hur kunde jag missa det? Och hur kunde jag missa sommarens ankomst? Jag som ääälskar våren! Men nu är sommaren faktiskt här, och DEN tänker jag baske mig inte missa. Ska njuta varenda sekund. Även om jag är instängd på jobbet, det regnar eller jag är uppäten av alla myggor som älskar mig. It's time for a wakeup call :)
Idag, idag är det allvar!

1:a juni

Herregud! Det är redan 1:a juni. Kan inte fatta hur fort tiden går :S Nu kan den bannemej rejsa på fram till den 16:e juli då jag går på semester :P Eller nej.. Fram tills dess hoppas jag det är många fina sommardagar :)
Ska snart börja dra mig mot jobbet. Ska bara surpla i mig det sista kaffet och peta i mig lite gröt. Idag är jag seeeg, är någon speciell trötthet över tisdagar. Jättefint väder idag också! Skönt, då blir man på bättre humör!
Nej, lite smink på det här :)

RSS 2.0