Olycksbådande..

Har en olycksbådande orosklump i magen. Min magkänsla brukar alltid ha rätt :S
Varför bryr jag mig ens undrar jag väl mest..? Skyller på längtan efter våren, detta mörker, snön, kylan och allt annat dravvel. Allt fuckar upp mitt huvud. Just precis så är det nog!


Har  gtt runt sjön, solat, käkat köttfärssås, huggit ved och nu inväntar jag varmvatten så jag kan duscha och sova. Imorgon är det äntligen fredag! Får väl se av vad det blir av den här helgen.. Som sagt.. Den där klumpen i magen stör...

Måns!

Sitter hemma i Hejdbacken med en kurrande Måns i knät. Det är helt sjukt hur mycket man kan älska ett djur. Han är verkligen mitt hjärta <3 Jag & Rasmus har varit och hämtat hö till kaninerna, det är nästan slut så det var på tiden! Passade på att rota i kylen och få lite mat i magen.. Har ätit rätt taskigt på sista tiden. Stackars min mage! Men nu sitter jobbyxorna bra igen, nästan för stora! Allt ont har någe gott med sig :P

Idag har det varit sol hela dagen. Man märker genast hur humöret stiger. Behöver våren och ljusare tider nu. Så det skriker om det! Igår var det flera som frågade om jag var ledsen, fast jag egentligen inte var det. Var bara en grå och trist dag som sänkte humöret i botten, idag däremot har jag varit mitt vanliga glada jag igen, känns skönt :D Däremot har jag sovit lite halvtaskigt så är trött som vanligt, men så länge man inte känner sig deprimerad så är det bra :)

Däremot hänger jag upp mig på småsaker. Känner mig rätt tragisk faktiskt. Tur ingen vet hur tankarna går i min skalle :P Eller kanske vore bra om man berättade så någon kunde sätta en på plats, haha!

Pälsklingen!

RSS 2.0