Mindre lyckat.

Om 3 timmar ska jag upp. Jag har inte packat en endra grej...

Äntligen helg.

Ingen kan förstå hur mycket jag längtar tills den här veckan är slut.. Den har varit hemsk, vill bara att allt ska försvinna. I tisdags krockade jag Volvon, i onsdags dog Bambi och igår blev min morfar dålig. Vad händer härnäst? Bilen rasar samman? Något mer lär ju hända, hoppas det är den mildaste oturen kvar bara! Mamma ringde iaf i eftermiddags och sa att morfar var lite bättre, om några dagar får han nog åka hem igen :) Känns skönt att veta att han klarar sig ett tag till, även om hjärt & njursvikt inte är det bästa.. Just nu känner jag faktiskt att jag inte klarar mer, så har jag aldrig känt förut, att jag verkligen är längts ner på botten, men då kan det ju förhoppningsvis bara bli bättre! Bara den här veckan tar slut...

Idag har jag träffat Emelie, har saknat henne som vanligt när vi inte ses på ett tag. Vi har ju gått från att umgås typ varenda dag tills max 1 gång i veckan. Vi åt mat och gick lite på stan i Linde, handlade faktiskt lite, nya örhängen och en doftgran till bilen, den luktar ny klädsel och gummi efter sommardäcken så då ska den minsann få stinka fjortibil istället :P

Imorgon ska jag och Hillevi till Karlstad och tävla. Egentligen så vill jag inte åka, men det blir nog kul ändå. Om inte annat så får jag ju träffa Anja. Minns inte när jag var på en tvådagars-tävling sist..

Nu ska jag nog sova en timme, sen måste jag packa, ikväll ska jag nog leka med Sara :)

Godmorgon!

Urs, 04.30 är odödligt tidigt! Har lagt in lite nya låtar på datorn, tänkte försöka hinna med och träna idag :) Efter jobbet ska jag och Karolina in till Örebro iaf, shoppa lite på Marieberg, jag ska köpa nya springskor! Ska börja springa ute igen, längtar faktiskt lite.. :)

Ska äta lite frukost och sen mullra iväg till mitt lilla jobb.. Heppåer!

Arbetsterapin.

Har nyss slutat jobbet, så sitter uppe hos mamma och väntar på att hon ska sluta.. Hon sitter och dikterar, haha låter så himla fult när hon säger punkt stup i kvarten :P Ska hämta upp Jocke som vill med och glutta på bil, sen ska vi till mormor & morfar och sen blir det Askersund för att titta på bilen, får se om de är någe å ha.. Tyckte den såg riktigt fin ut på bilden iaf =)

Jag är ashungrig, ska snart knata ner till deras fikarum och länsa kylen tror jag :P
Fan vad jag saknar Bambi..


Underbara älskade.

Sov gott min älskade skatt...
image12

Leta bil..

Urs, är inte alls peppad på det här.. Men har hittat 2 jag ska ringa på iaf, vill ha en lite fräschare bil nu när jag ändå ska ha en ny.. Känns dumt bara att det blir så bråttom, vill ju ha en ny bil så fort som möjligt, känner mig löjligt handikappad :P

SORG!

Jag har kvaddat min älskade 740, blir skroten för den i veckan tror jag :(
Urs för å leta ny bil... Vad vill jag ha får nå..? Golf kanske?

Så snällt :)

Haha min lillebror är hemma några dagar nu. Helt plöstligt klampar han in i mitt rum och säger att han har tråkigt och håller på att bygga ljud till min bil. Haha, får se hur det blir, han är ju duktig så jag tror det blir bra. Synd bara att det är så dåliga högtalare han hittade i pappas gömmor, men det blir nog bättre än innan, har ju bara en högtalare i högra framdörren nu =)

Hela havet stormar!

Fyllehelgen har nått sitt slut! Var ut på hotellet i lördags med allt och alla, och sen fick jag åka bil med Walter i 100 år med den ena människan drygare än den andra. Nämner inga namn :P Ogillar skarpt otrevliga och uppkäftiga människor, hehe! Men alla ska veta att i Nicklas 850 så är det kycklingen Jerry som bestämmer :P

Igår var jag med Emelie, så skoj att träffa min pulla igen, hon är saknad! Sen bestämde sig Sara och Helena för att om man redan har festat 3 dagar i rad, så varför inte ta en 4:e? Walter ringde och tyckte vi skulle komma upp till Stråssa till bönderna, hade riktigt kul faktiskt! Haha, blev å hoppa ut genom toafönstret och lurad att springa 100 varv runt byn, och sen ha diskmarathon, tyckte synd om värden! Skulle bjud Walter på en liten middag, trodde han skulle dö ett tag, han var tydligen allergisk men gluffsade i sig det ändå :P Saras barndomsdröm gick i uppfyllelse och mamma fick köra hem hela patrasket som vanligt, den enda hon saknade var Tobbes ölback :P Somnade med huvudet i kudden och vaknade av att hela familjen bråkar, haha ingen vill rensa avloppsrören :P

Haha! Folk tror inte sånt om mig, och det är ju bra, för jag sysslar inte med sånt :P
Nu måste jag göra någe, har sååååå trååååkigt!

Möhöhöhö!

Inte lika sliten idag som tur är, Walter trodde jag skulle somna i soffan igår =) Jag och Sar var två slökorvar men kom igång till sist. Hade riktigt skoj! Fast vissa ville jag slå ihjäl med en brökavel och andra tyckte jag bara synd om! Ätit fläskfilégryta och potatis och gluttat på Svampbob. Han är så smart så jag blir avundsjuk!

Ska snart åka till Sara och hämta lite gott, ikväll blir det hotellet =) Slitit med 3-dagars :P

Harald Hårfager!

Sur? Nej jag är inte sur. Jag är Harald Hårfager :P

Haha igår fick vi för oss att dra upp till Bångbro på folkan där. Förfestade med lite folk vid Tobbe, sen drog jag, Sara, Tobbe, Emil och Linkan upp, haha stackars chaufför´n Madde! Dom tre tattarn försvann en efter en sen var det bara jag och Sara kvar, haha! Åkte på efterfest vid John som lekte mästerkock och gjorde spaghetti & köttfärssås, inga fel till fyllehungriga Helena :P Somnade till en dålig film och sen härjade jag på Madde som fick hämta mig innan hon åkte till jobbet vid kvart över 6, var bra irriterad och arg.. Svamlade och hötte med näven, men haha..! Kan inte vara arg på Sara inte, mahaha =) Placerade mig i soffan och gluttade på barnprogram.. Sömnsvårigheter..!

Har nyss lämnat Tobbes telefon och nu gör jag fiskgratäng i micron :P Ikväll blir de Storå Folkan, Party like a rockstar :P


Falukorv

Haha! Jag har varit helt sjukt sugen på falukorv sen igr. Och då menar jag inte lite sådär "Hmm det skulle vara gott med Falukorv till mat" sugen, utan riktigt sugen, som värsta narkomanen :P Så nu steks det för fullt. Haha ska smaska min falukorv tillsammans med sallad och Brieost... Mina matvanor har nog aldrig varit som dom ska :P
image11

Så mycket piggare!

Gomorr´n!
Äntligen, efter 3 dagars dvala får jag vakna och känna mig pigg, ha ork till att göra saker, vädret gör saken ännu bättre =) Så idag planerar jag att städa kaninburar, ha ute dom i hagarna, gå en promenad och sen åka in och träna och sola. Är typ blekast i världen! Mamma och Jocke ska åka och hälsa på mormor & morfar i eftermiddag, men jag får inte följa med för jag kanske kan smitta, och pappa ska sköta ljudet på Bångbro Folkan så jag får vara själv.. Snark, börjar bli bra trött på det !

Fy vad jag längtar efter lön! Vill ha massor med nya kläder, känns som om min garderob är helrutten! Dagens I-landsproblem.. Vad sjutton ska man ha på sig i helgen ?!


Jovisst!

image10
Dricka grogg igen i helgen! Sen får de fan bli skärpning. Måste börja springa! Jag och Sara ska va med i vårruset :P

I skuggan av..

Mjo, men så kommer det väl alltid vara. Inte lätt inte..

När man bara är hemma och glor får man en jävla massa dötid, hjärnan går runt runt runt, jag blir fan yr :P Blir mer och mer övertygad om att jag inte vill bli äldre, vill vara 16 igen, haha barnsliga Helena =) Saknar gymnasietiden en hel del faktiskt, träffa alla varje dag, sitta i cafeterian eller ute på en bänk och glo och prata strunt, haha Hammarby & Baron festerna, tider det :P Jaja, ingen idé att längta tillbaka, var ju faktiskt rätt trött på skiten då om man tänker efter =)

Nu ska jag leta reda på föda, blajj blajj!

Jakten på Snuffe!

Ja, här söker jag och Oscar efter fakta och bilder på Snuffe med ljus och lykta :P
Vi kommer inte kunna sova, äta, dricka eller vara oss själva förräns vi får svar, bekräftelse..

Hahahahahaha :P

Piggare :)

Känner mig piggare, har till och med ätit lite mat, så jag ska ut och gå en sväng. Tyvärr är det inte lika fint väder nu som det var förut, urs snön väller ner.. Jag som vill ha våååår! Tänker bli hemma från jobbet veckan ut även om jag är bättre.. Vill inte riskera någe.. Nya tag efter Påsk :)

Surt!

Är jättefint väder ute men jag orkar verkligen inte gå ut...
Surt sa räven..

Bluuööäää

Magsjuk igen, inget jag trivs med direkt :/ Ska väl försöka somna om och hoppas på att man blir frisk snart! Är iaf en kort vecka eftersom det är påsk i helgen. Blir nog kanske Elmia på fredag, skoj skoj! Självklart blir det hotellet på lördag! Var full hela den här helgen också, tillbaks i en festperiod kanske?

I fredags var det iaf Stråssa och Bistro och sen singstar till typ 4 på morgonen, sen kom mamma och hämtade hela patrasket =) Sen i lördags fick det bli Stråssapuben och sen lite knasiga efterfester. Tyckte lite synd om Frej, inte lätt att vara allvarlig och förklara saker för dom två fulla smartskaften Sara och Helena :P Sen fick vi hälla vatten och bitchslapa Madde som hade däckat i Johns säng så jag kunde släpa med henne till bilen, pappa skattade åt henne, men det är ju inge allvarligt :P

Haha och killar är schitzofrena, minst sagt..! Man blir fan dum i huvudet bara av att lyssna på dom, tur att man är full ibland så man stänger av öronen och går därifrån =)

Nej nu orkar jag inte skriva någe mer.. Gomorr´n!

Oj så trött !

Jodu! Steg upp 7 imorse fast jag inte skulle vara på jobbet förrän 10. Tänkte passa på att plocka lite och gå ut och gå en sväng.. Inte ofta jag orkar med det när jag kommer hem på eftermiddagarna! Slutade vid halv 7, så har jag träffat Karin. Svullat mat och glott på TV i hennes soffa. Skönt att träffas och bara prata skit ett tag =)

Är riktigt trött nu.. Har varit en riktigt tuff dag, ont i hela kroppen :P Imorgon blir nog ännu värre, såg mitt städschema, 10 timmar att pressa ihop på mina ordinarie 8.. Och jag som ville sluta tidigare, får bli stress, stress :P Ska krypa ner under My Litlte Pony täcket, för jag var minsann duktig och bytte sängkläder i förmiddags, maha!

Natti natti alla tattare =)

Hon är rrräääeeedddd!

Haha, undrar för vad bara :P

Sara ringde och väckte mig idag igen, måste fan sluta sova på eftermiddagarna! Men är så jävla trött när jag kommer hem från jobbet, heeelt död! Imorgon ska jag iaf få gå på kvällsoperation, börjar inte förräns halv 11.. Slutar iof vid 7, men skönt med en sovmorgon! Sen ska jag glutta på film med Karin, hon är hemma i Nora =)

Funderar på att åka in och simma, var länge sen jag tränade eller någe.. Men är helt slut.. Får försöka pallra mig dit på fredag! Förhoppningsvis får jag en kort dag då, 10-14 på operstion, men slår mig i backen på att jag får börja klockan 6 iaf! Säkert på någon mysig avdelning med magsjuka :P Sen ska iaf jag och Sara dricka grogg, skojsans dojsans!

Pössigöll!

Nääääeeeee..!

Urk, vill inte bli magsjuk igen! Går på ettan, femman och fyran :S Städade på ettan idag.. Blev utskrattad av sköterskorna när jag kom stapplandes i min mundering, heltäckande blått förkläde, extra tjocka blå hanskar och munskydd.. Haha! Svetten rann men jag tar minsann det säkra före det osäkra :P

Har varit och lämnat Nicklas bilnycklar, han blir nog glad när han får åka i den igen :P Speciellt eftersom han kommer ha sällskap av fjädrar, ägg och 10 stirrande kycklingar :P

Nu ska jag leta fram lite käk, bye bye!
image9

Blöhö.

Trött som vanligt, Sara ringde å väckte mig.. Snart dags å somna om tror jag bestämt :P
Rännt runt på hela lasarettet idag.. Huvudet fullt med ludd känns det som, Jenny sa någe och jag glömde bort det lika fort, trevligt sällskap, möhö!

Näääeee nu ska jag nog röra mig härifrån.. Fy fan för regn !

Klantarsel..!

Ja det är jag det..! Va upp till Stråssa och lämnade Nicklas bil, gav nycklarna till Sofia men sen skulle jag visa henne det snygga påskpyntet och fick med mig nyckeln hem iaf.. Blöö.. Finns nog ingen som är så sinnesförvirrad som jag. På tävlingen idag stod jag med hälften av bommarna till ett hinder och undrade hur det kunde vara feluppsatt.. Hmm.. Konstigt ? Jaja, då kan han ju iaf inte komma in i bilen och ta ur pyntet som han har fått. Gula fjädrar, ägg och kycklingar, måste ju påskpyntas i kycklingbilen :P

Kaninerna var iaf duktiga idag, men måste bli bättre på att hålla dem i form så dom orkar hoppa =)
Nu ska jag sova, upp 04.45 tomorrow igen.. Jippie... Eller inte :P

Goooeees chickenride :P

Haha jag har minsann fått glänsa räcerbil inatt, maha. Jag fattar ju inte att man vill låna ut sin bil till mig men Nicklas var kanske för full för att fatta bättre :P Annars va väl kvällen sådär, va inte riktigt tänkt att den skulle bli så lång för min del men det blev som det blev =) Alla slogs typ med alla klockan halv nio men så är det väl här på landet, haha! Kul att komma ut och träffa lite folk, är bra trött på att bara vara hemma, legat i soffan i 3 dagar typ, så det var skojsans! Gå ut nykter däremot.. Haha har varit med om roligare :P

Idag ska jag och Sara tävla =) Haha åka chickenrida möhö :P

Vad göra?

Vaknade klockan 07.02 imorse. Har vågat mig på att äta ett smörgåsrån med kaviar och ett med ost och ett glas blåbärssoppa. Vad göra nu? Glutta lite på Grey's Anatomy kanske? Måste vara bästa serien genom tiderna=)

Lite bättre..

Hmm, idag känner jag mig lite bättre iaf! Jag brukar aldrig bli magsjuk, alla i min omgivning kan ha det men jag klarar mig alltid, de gånger jag har varit spysjuk i mitt 19-åriga liv är lätträknade och nu är det jag som ligger nerbäddad hemma :P Helt sjukt vad ynklig man blir, haha skäms nästan över mig själv :) Men pappa kom hem med blåbärssoppa, cola och turkisk peppar igår kväll så då kändes det lite bättre, möhö. Nu ska jag försöka mig på att äta lite rostat bröd!

Helgplanerna är ändrade.. Vi får väl se hur framtiden blir men jag tror vi kommer få som vi vill på någe vis =) Funderar på om jag ska efteranmäla mig till tävlingen på söndag istället om jag är frisk. Vore kul att få tävla lite. Irriterad på att det inte är någon krok svår med bara men that's life! Bambi kan få hoppa utom tävlan istället :)


Nej nu ska jag försöka äta någe..


Konsekvenser

Fy vad jag mår illa, blir inte att jobba för mig idag inte. Jag och min rosa hink ska bege oss till soffan & disney channel. Det här är typ det värsta som skulle kunna hända, måste vara bra på lördag..!! 

Stööör mig!

Stör mig på att jag är såå himla sämst på tekniska grejjer. Vill styla min blogg men fattar inte ett piss, vill lägga in bilder och grejjer och sånt så den inte är så himla tråkig och ful, skäms ju.. Vill minsann ha en pimpad blogg :P

Mamma hade med sig massa gatisprover från fot-terapeuten på lasarettet till mig så nu har jag smort in mina fossingar med någen stinkande gojja för trötta och överansträngda fötter, tro det eller ej men jag tror minsann det hjälper lite !

Nu ska jag tvinga mig själv  ut i köket för att göra en matlåda tills imorgon.. Hatar det.. Är inte sugen på en enda maträtt, lätt att komma på någe att laga då liksom. Rynkar på näsan åt allt.. Inte coolt..! Efter jobbet imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och försöka styra upp lite saker och ting till mig och Sara =)

Vår för hjärter dam!

Lite så känns det, inte alls kul att vara instängd på lasarettet när det är så fint väder ute, vill ut i solen =) Ska väl ut och gå en sväng snart när jag har samlat ork, mina stackars fötter bultar. Haha har inte vant mig vid att ränna runt på det hårda golvet hela dagarna än, men men det kommer väl det med! Var och simmade när jag hade slutat, skönt :)

Haha har träffat på typ hälften av mammas arbetskamrater idag och alla har lyckoönskat mig och Sara i helgen, haha min mamma är minsann en riktig snackebalja, tror det ligger i släkten :P

Nu vill jag ha värme, sol och grillfest :D Haha bjuder på denna extremt vackra bild för typ 2 år sen. Tobbe va inte så bra på att ta kort maha :P
image8


Barbie-flykt!

Ni kan inte förstå hur skönt det skulle vara att komma härifrån. Håll tummarna för att det går vägen :)

Ny vecka då..

Då var det måndag igen! Ville inte alls upp när klockan ringde 5 imorse. Men dagen har faktiskt gått fort... Fick sluta tidigare för jag var klar, naaajs =) Åkte och simmade, rätt skönt! Men nu är jag trött som en gris och vill egentligen bara sova.. Tror jag ska tvinga ut mig själv och gå en timme, då blir jag nog lite piggare :)

Jag och Sara smider planer. Tror det är kört för min del men det skulle vara himla roligt. Jaja vi får väl se. Är nog bara bra att jag redan vet att det inte kommer bli så för mig, då slipper man bli lika besviken =)


Dåligt samvete.

Kan inte rå för det, men nog får jag lite dåligt samvete. Jaja inget att göra åt..!

Nu ska jag spela TV-spel :P

Ett tag sen..

Har inte haft tid att kladda här på ett tag.. Kanske dags för en liten uppdatering =) Har väl inte hänt alltför mycket, har jobbat och tränat hela veckan. Går bra på jobbet men man blir bra slut av att flänga runt. Har fått klara mig själv torsdag & fredag men det gick bara bra.

I fredags ringde Sara och tyckte vi skulle på Storå Folkan, det nappade jag minsann på. Fick med Madde också :) Förfest hos Frej och sen hamnade jag på villovägar. Blev Spannarboda och leka med lego istället, sen åkte vi hem i snöstormen, fast jag kom ju aldrig hem. Chauffören drog, hötte med näven.. Men urs vad full jag var, satt och skrattade åt ingenting ett bra tag. Kom på bra smarta idéer iaf, Johan tyckte jag skulle skriva ner dom, lite kul att läsa dom igår morse :P Sara och Madde var besvikna över att jag inte kom hem med någe smaskigt skvaller i bagaget, hade faktiskt ett eget täcke till och med! Sin bääääst fräääänd nuppar man inte med, SÅ DET SÅ!

Igår var det lugnt, jag och Madde gluttade på melodifestivalen och sen körde vi upp Sara & Frej till Stråssa och satt där ett tag.. Höll på att få en hjärtattack på vägen hem.. Mitt i vägen vinglade en påtänd jävel runt runt, urs, om jag hade splattat honom :S

Lyckades ramla i trappen igår också så min fot bultar och är helt svullen :P Tänkte att jag skulle ut och gå och få lite luft men vi får vä se hur det går =) Först frukost iaf..!

Sitter och försöker ladda ner lite ny musik.. Tips..?!


RSS 2.0