Nere i botten.

Detta kallar jag att sjunka lågt. Hoppas verkligen på Karma :)
Imorse var golfen plundrar och tändningen sönderslaget. Imorgon kommer bärgaren och hämtar stackarn, han ska till bilskadecenter. Självrisk på 3000, jag är såååå lyyyckliiiig, ICKE! Kul att jag och Madde ska till flygplatsen på lördag. Nääe, nu ska jag ringa Nicklas Picklas, god jul alla snattare & tattare!

Redan onsdag !

Mjaaa, det betyder bara 2 arbetsdagar kvar, ska bli skönt, är så trött ! Jobbat, tränat och simmat som vanligt. Ska lägga mig och kolla på TV eller nå tills resten av min familj kommer hem. Jag är jättesällskapssjuk idag, orkar inte vara själv :P Mammsen fyller år också, congatulations ! Hoppas hon & pappa har slutat tidigare idag, klättrar typ på väggarna av ensamhet, haha undrar vad det beror på..? Skulle egentligen ut till kaninerna men det är apkallt, fryser bara av tanken på att gå ut! Men ska nog ta mig i kragen och släppa ut dem i hagarna. Haha på med vinterjackan och spring...!

Tisdag!

Kan inte veckan bara springa fram. På lördag flyger jag och Madde till värmen, vill bara komma iväg nu, på en gång..! Är så himla trött på jobbet så jag vill spy på det. Kommer nog kännas bättre efter en veckas semester :) Fast jag hoppas jag får gå upp i tid och jobba 100%, är ju ändå pissigt med höst så man kan lika gärna tjäna pengar istället!

Åkte faktiskt och tränade och simmade efter jobbet idag igen. Känns bra att jag har sättit fart med det där igen. Ska försöka hålla igång nu, det är ju när man gör ett kort uppehåll som jag har svårt för att komma igång igen. Nu tycker jag ju dessutom att det är kul, så det är ju bara positivt! Vi har minsann gym på vårt hotell, haha ska pallra mig dit så jag inte blir rastlös å förslappad :P

Har jätteont i huvudet, så jag ska sova tidigt ikväll. Men först blir det duschen och soffläge :)

Vill åka nu !

Varför ska det vara en heeel vecka kvar för? Vill inte vara i Sverige en sekund till! Har iaf sökt lite jobb utomlands i höst.. Får väl se, är nog en sån som fegar ur i sista sekunden om jag överhuvudtaget skulle få napp.. Blajj på det!

Är bra tävlingssugen, men blir nog inte att jag kommer iväg förrän till Värmland i oktober. Jaja, bättre än ingenting. Förhoppningsvis så är mina kaniner i lite bättre form tills dess också :) Skönt med innetävling, haha så slipper jag frysa :P

Söndag igen.

Varför går helgerna så himla snabbt för? Känns som om man inte hinner med någonting alls. Är så skönt att bara slappa och ta det lugnt, och vips så kommer söndagen och ångesten för att man ska tillbaka till jobbet igen imorgon. Och för en gångs skull så har jag faktiskt inte gjort någonting i helgen. Somnade vid 8 i fredags kväll, heeelt slut, vaknade igen efter 15 timmar :p Den sömnen behövdes, haha :) Va på gymmet, och sen var jag och Emelie på bio, och åt på kinamuren efteråt. Var längesen vi umgicks... Var faktiskt riktigt trevligt, tror jag har saknat henne..

Blir så trött på det här regnvädret. Man vill bara krypa ner i sängen och sova bort eländet. Tur att nästa vecka vid den här tiden så ligger jag nog på en strand i turkiet, fy fan vad jag längtar! Idag blir det gymmet igen, sen ska jag städa och byta sängkläder, börja tvätta inför resan, men först ska jag faktiskt pallra mig ut i rusket och städa hos kaninerna.
Puss & Hej!

Onsdag.

Oj. Kan knappt beskriva hur mycket jag längtar tills den här veckan är slut! 34 timmars jobb på 3 dagar. Huvudet snurrar och fötterna värker, men men, snart helg :)

Kan inte beskrivas, men en konstig känsla i magen! Hoppas bara det är trötthet & stress!

RSS 2.0