Heeelt sjuukt!

Alltså jag fryser verkligen så jag skakar! Vill inget hellre än att lägga mig under täcket igen, det här är ett skämt! Det är typ 18 grader. Inte okej!! Vart vi än flyttar, så ska det vara varmt!!!

Och min rygg är helt pajj! Känner mig som en gammal kärring. Det blir bara värre och värre. Haha snart går jag av på mitten :P

Nu ska jag sluta klaga, time for work!

Problems.

Alltså. Det är fan bara motgångar just nu känns det som. Jag grubblar och grubblar om nätterna utan att komma fram till någe. Men nu får det bli som det blir. Ibland kanske man får göra uppoffringar, så brukar det lösa sig i slutändan, bara man ger det lite tid :) Känns tufft just nu, men den som väntar på bättre tider... :P

Nu ska jag ut och mata och krama mina pälsbollar. Fan vad kallt det är alltså!

Känner mig naken!

Har plockat ur mina extensions, buuhuu känner mig skallig och naken!

Lär sätta i nya, det här går inte! Saknar redan mitt barbiehår så jag känner mig gråtfärdig.. Och det har gått 2 timmar :P

Rubrik?!?!?

Så var det måndag igen, och jag är sviiintrött! Fick släpa mig ur sängen och in i duschen. Försöker vakna till med kaffe, men känner på mig att den här dagen kommer bli SEG!! Är riktigt mörkt nu på morgonen också, så man blir ju inte direkt peppad att kliva ur den varma sängen.. Speciellt när det är svinkallt i lägenheten.

Jaja, hoppas det är lite livat på jobbet idag så man får hålla igång, annars kommer jag sega ihop totalt. Haha tror helgens bravader fortfarande sitter i!

Då var helgen över

Jahopp. Söndag kväll var det igen alltså. Fan att helgerna alltid ska gå så jävla fort! I lördags skrev vi högskoleprovet, gick väl sådär.. Men man ska väl kanske vara nöjd! Efter det tittade vi på ett hus vi skulle vilja hyra. Det var perfekt typ.. Men men vi får väl se. Kvällen slutade med en spontan utgång för mig och Madde med Emeli & co. Svinroligt hade vi faktiskt. Harrys blev det, otippat! Imorse när jag kom inramlandes låg Madde nerbäddad i min säng med sin nightserk och glodde på film! Har varit småseg hela dagen, men så går det när man inte kan hålla sig borta från jägershottsen!

Sen har jag faktiskt äntligen fått på vinterdäcken, så nu är jag & passaten redo för vintern :) Dock är det svinkallt redan i lägenheten. Någe fel med värmen så blir det kallare ute så kommer vi frysa ihjäl :S

Ja just!

Fick ett fint meddelande på min bil idag, tror det var till passaten..?!!

Fredagkväll i godan ro..?

Har precis diskat klart, huh vilken pers! Jag & Matilda har lagat fredagsmiddag och fått sällskap av hennes mamma och lillebror som håller på att flytta. Hemmagjord klyftpotatis, sallad, kycklinggryta och mozarellabricka. Och sen fruktsallad och grädde till efterrätt! Och just! En äpple & Kanel kaka som Matilda köpte för 10 spänn av några skolungar :P

Första snön kom inatt också. Var alldeles vitt på marken & bilen omorse. Blev typ överlycklig och skuttade runt som ett litet barn. Konstigt att man kan känna sån kärlek till något jag snart kommer råhata! Bra halt var det imorse iaf, när jag halkade runt med mina sommardäck. Jaja, nästa vecka ska det bli 10 grader och sol, så det sket man väl i!

Idag efter jobbet kom Sara och fixade mina nails. Barbie-style! :P Missar Madickens 1-års dag imorgon eftersom jag ska skriva högskoleprovet men skickade såklart med hennes presenter. Hoppas lillskruttan blir nöjd :P


Äntligen!!

Haha har försökt ta mig upp vid 8 hela veckan utan att lyckas :P Idag kom jag iaf upp runt halv 9, stolt :P Så nu är kaninerna ute och skuttar innan det är dags att gå till jobbet. Det är soligt & frost. Nu är vintern bestämt på väg. Lär styra upp det där med vinterdäck kanske!

Alltså mitt liv kan vara det tråkigaste.. Händer verkligen ingenting, så har absolut nada att skriva. Jaja, sista dagen den här veckan jag jobbar kväll i alla fall, så skönt! Kvällsveckorna är sjukligt sega! Nej, nu ska jag kolla till odjuren!

Ja just! Igår kom Pumbas krokcert han tog i Juni. Jag hade helt glömt bort det, blev skitglad :)

Soooool :D

När jag vaknade imorse var det so utanför fönstret, kändes genast mycket lättare att gå upp! Förutom att det känns som om lägenheten är kallare än vad det är utomhus.. Men men.. petitesser :P
Urs. Lördag och högskoleprovet närmar sig. Jag gjorde en kortversion igår.. Och jaa.. Det kunde ju ha gått bättre! Fick inte ett enda rätt på matte & logik-delen. Då är man dåliiig! Men snittet hamnade på 0,7, skriver jag det får jag väl känna mig nöjd.. Nåja, skulle behöva testa att skriva ett helt prov.. Men när ska man hinna det ?
Kollade på bartenderskolan igår. Ååååhhhh vill verkligen åka utomlands!!!! Helst nu på en gång, helt sjukt!

Så var det måndag igen!

Jahapp, då sitter jag här med min kaffekopp igen och försöker vakna till liv. Det är grått & trist ute, så klart man vill somna om!
Helgen har spenderats med att försöka förtränga fredagens skit-besked! Vi trodde verkligen att det skulle ordna sig och bli bra nu, men istället blev vi uppsagda från lägenheten, efterson hon ska flytta in själv.. Känns riktigt pissigt eftersom vi & kaninerna trivs skitbra och vi kan inte få någon bättre lägenhet känns det som! Har till 1:a februari på oss att flytta, men känns som man bara vill komma iväg så fort som möjligt med tanke på vår "trevliga" hyresvärd. Vart kaninerna ska kunna ta vägen är största bekymret och det tynger mig verkligen!
Men allt ska nog lösa sig.. Vi har en plan, men jag vågar inte skriva någe, eller ens hoppas för jag kommer bli så jäääävlaaa besviken om det inte är bra. Urs, det här är det enda jag kan tänka på!!

Mjaaaaaa

Jag & Rasmus har nyss käkat våfflor. Fan vad gott! Är inte så ofta jag är i Hejdbacken längre jämfört med förut, så det är skönt att hänga här :)

Är sååå trött på jobbet just nu så det finns inte.. Vill bara därifrån typ hela tiden, men samtidigt vet jag inte vad jag ska göra istället..? Just nu är jag inge pepp på att plugga heller... Längtar mest tillbaka till Turkiet. Sola och bada, det tröttnar man väl aldrig på..? Saknar hotellpersonalen, slappa i solstolen, guppa runt på luftmadrassen, gå ut och käka, pruta, dricka drinkar, nattbada i havet, härja runt, flamsa och bara vara allmänt semestrig. Vardagen är bara tråkig, speciellt när det drar sig mot höst!

Neej, dags att vara positiv. De tär faktiskt mysigt med te, en filt och tända ljus i soffan! Om bara allt kunde ordna sig med jobbet och våran dryga hyresvärd så skulle nog allting kännas aningens lättare :)

Jävla virrpanna!

Hmm, det var ju fanimej torsdag idag, jäsikens så skönt! Hur kan man ha så dålig koll?!
Hmm, jaja skönt är det i alla fall :) Har lite rast på jobbet, känner mig rastlös & irriterad. Man är fan inte korkad bara för att man städar.. Bättre det än att vara arbetslös liksom.. Blajj på det, nu ska jag käka lunch!

Onsdag 14/10

Det är redan onsdag. Känns skitskumt. Brukar alltid tycka att veckorna segar sig fram, men den här verkar gå skitfort. Imorgon är det ju torsdag och sen är det redan fredag :) Är nog för att det är fullt upp på jobbet, och jag får springa aset av mig. Men på ett sätt är det skönt.. Klockan tickar på fortare då!
Burr! Lägenheten är riktigt kall, och det blir bara kallare ute. Är inte höstens största fan direkt. Snart blir det att dra fram vinterjacken! Sara fixade iaf mina naglar igår, så får känna mig lite fin i höstmörkret. Nu ska jag bara sätta fart med träningen igen så jag slipper känna mig som en stor degklump. Skulle bara behöva en fet spark i arslet!
Nej, nu lär jag börja fundera på att dra mig mot jobbet!

Sämst på att blogga, som vanligt alltså!

Ja, allt är tamejfan som vanligt! Sitter i sjukhusbibblan och tjurar! Haha! Är så trött på det med jobb just nu.. Känns inte särskilt bra. Får vara kvar till 7 istället för 5. Kanske därför jag är sur :P Nej men vi vet nog allihopa att det här kommer inte funka. Mer behöver inte sägas. Behöver bara skriva av mig lite, istället för att gnata runt och småmuttra, hehe! Tur att jag trivs så bra på operation iaf. Personalen är verkligen guld där, och jag skulle sakna dom om jag skulle sluta. Är så himla irriterad för att jag inte fick den fasta tjänsten efter 2½ år, utan en helt ny fick den.. Utan att ens ha provjobbat.. Unfair! Operation & facket är på min sida.. Men vad ska man göra när hon redan har fått den..? Och inte funkar det över huvud taget! Jaja bara bita ihop och le, och vara mitt vanliga glada jag igen! Det hjälper ju inte att gnälla liksom.. Men ibland är det bara så jävla skönt..!

Fattar inte varför jag är så jävla dålig på att blogga? Känns alltid mkt bättre när man har fått skriva av sig :P

Annars är väl livet som det brukar... Samma gamla vardag, som dessutom går mot höst. Jag hatar det. Kallt, grått och mörkt.. Har drömt mardrömmar varenda natt den här veckan. Inte fullt så illa som jag brukar ha, har inte vaknat så många gånger. Men det är på väg. Varför måste det bli såhär varenda jävla höst för? Hjärnspöken?

Nej nu har jag klagat klart för studen, ska väl gå tillbaka till min grönklädda personal och se om det finns någe dom vill ha gjort :)

Over and out! PUSS

RSS 2.0