Söndag!!

Så var helgen över innan den ens hann börja, så känns det typ varje söndag. Fast känns helt OK att jobba imorgon, är riktigt utvilad, så blir det när man blir en hemmasittande tönt :P Somnade typ nio igår efter tävlingen och vaknade halv 8 imorse, pigg å gla :P Böt ut skiten på bilen och åkte till gymmet. Gick assegt men jaja, nya tag i veckan. Imorgon ska gööölfen besiktas, kommer säkert gå åt skogen =) Sooo looong!

Haha godmorgon!

Uppe med tuppen!! Fast sovmorgon för mig, när man är van att klockan ringer 04.40 varje morgon :P Ska plocka ihop lite grejjer och packa kaninerna sen kommer Sara och plockar upp mig, skönt att slippa köra själv! Mot Örebro och kaninhoppning, vilka töntar vi är =)

Tror det var folkan igår, syntes på missade samtal imorse, tur jag slog av telefonen hehe! Min 3:e nyktra helg i rad, känns faktiskt väldigt bra. Är inte det minsta festsugen faktiskt, känner mig bara så anti allt och alla, vill inte träffa allt folk. Väldigt skum känsla, för egentligen är jag översocial.. Vet inte varför det blev så, eller har mina misstankar.. Men det är ju iof en väldigt skum anledning... Haha efter en kväll sa det bara stopp, men lika bra det :) Kommer nog inte dröja alltför länge innan man är inne i en festperiod igen, om jag känner mig själv rätt :P

Nej nu ska jag ta på mig massa varma kläder och börja knata utåt, bye bye!

Fredag :D

Äntligen helg, ska bli så jävla skönt att sova så det finns inte..! Sitter bara och räknar ner timmarna :P Dagen började så bra, men vid lunch fick jag ett åskmoln över skallen. Vadå dåligt humör, men var så arg på allt att jag krävde ett fast vikariat, hoppas det blir så nu, men verkade som chefen skulle göra allt i hennes makt iaf. Hoppas hoppas, vore så jävla skönt!!! Är bra trött på vissa männsikor bara.. Jaja allt löser sig :P

Imorgon ska jag och Sara iväg och tävla, haha vi har verkligen kommit igång med skuttandet nu, är så jävla peppad, helt sjukt! Var hos Madde och hämtade Fabian, ska tävla honom lite nu, ska bli riktigt roligt :)

Och urs vad pengar jag har lagt ut på bilen den här veckan, typ 5000 :S Nya vinterdäck, nytt batteri och nytt glas till ena baklyset.. Jaja, den ska besiktas på måndag, så det blir nog fler utgifter.. Ska råna banken i en Telletubbiesdräkt vem skulle misstänka en Telletubbie för bankrån liksom?!

Möjja möjja morfars blöjja.

Jahapp, då var det dags igen :P Pappa & hans band spelar i vår källare, haha värsta baaaandet ! Mitt bultande huvud gillar det inte alls, men kom nyss ur duschen så ska försöka sova trots allt, hehe. Har haft ont i huvudet bra mycket de senaste dagarna. Kanske är vädret? Känner mig så himla nere, men skyller allt på det trista och gråa. Tror det kommer kännas bättre när det blir första advent och man får tomta upp allting. Hela sjukhuset är typ julpyntat iaf, och det är riktigt mysigt. Älskar julen! Fast känns himlans deprimerande att det bara är en månad, sen är det lika trist igen. Vill verkligen utomlands i början av nästa år!! Någon som är på?!

Ett till.

Haha har inge bättre för mig än att kludda lite. Kom nyss ur duschen och sitter i min nybäddade säng! Varit värsta duktig och städat! Dammat, dammsugit, mopat golvet och bytt sängkläder så nu skiner flickrummet :) Har till och med varit på gymmet idag, men blev bara en snabbis. Sprang lite och styrketränade..

Imorgon ska jag till däckverkstaden och få på däck på bilen, ska bli skönt att slippa glida runt som ett annat bananskal på utflykt. Fast känns inge kul att typ halva lönen försvinner sådär på en gång. Fast fick faktiskt bra mycket bättre lön än vad jag trodde att jag skulle få. Inga fel, inga fel.

Jaja väldigt intressant :P

Schleeeten !

Känner mig lite sliten idag med faktiskt, men så är det ju trots allt tisdag. Min absolut värsta dag, tycker bara att det hörs på namnet vilken skitdag det är :P Men vi har julpyntat på jobbet, blev jättemysigt. Nu är typ hela sjukhuset pyntat och fint eftersom det ska vara julmarknad i morgon, så sött! Känns dessutom skönt att vara saknad! Mjaa vill ju ha tillbaka min äckliga avdelning :P

Haha kan inte bestämma mig för vad eller vem som är mest pinsam..!!

Huvudvärk.

Haha har haft huvudvärk sen i fredags, orkar inte göra annat än att skratta åt allt blajj.. Typiskt mig :P Inte sovit ordentligt på 4 veckor heller för jag drömmer mardrömmar varenda natt, men jag tror allt löser sig bara man får fram lite julpynt! Inte klokt vad jag längtar, känner mig som ett litet barn :) Är riktigt nöjd över snön, är nog den enda! Det enda negativa är mina däck, haha får inte stopp på bilen, men det är petitesser :P Men på onsdag ska dom sätta på nya vinterdäck åt mig, då kan resten av Sverige känna sig snäppet säkrare, risken är inte lika stor att en lila golfjävel glider in i nån !

Har varit någe fruktansvärt trött på jobbet idag, värre än på länge. Fast alla var bra sega, kanske är för att det är så mörkt. Även om jag gillar snön kan jag inte låta bli att längta iväg till solen istället. Goa eller Egypten vore då inga fel...

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Avslutar med en bild på bästaste Maria och mig, haha fulla som kastruller =)

En sån där cool bloggtjej.

Karin har gått och skaffat en blogg och blivit en cool bloggtjej liksom. Då kan inte jag vara sämre :P Fast har inte så mycket att skriva om direkt. Gör inte så mycket mer än sover, jobbar, äter sover lite till och tränar eller tar hand om kaninerna. Jag och Sara är inne i en pepp på att tävla period, dock gick vi på en nitlott igår :P Drog till Högbo till vad vi trodde var en lagom varm innelokal.. Mjaaa, var varmare ute tror jag, kom hem skitsent frusna ända in i själen, hehe! Men Pumba vann raken och kom 5:a i kroken så det gick ju bra i alla fall :) Halva hyttan ringde och tjatade om skjuts men jag stängde av ljudet och drog ponnytäcket över huvudet istället, haha vadå slutkörd !

Idag är det skitfint väder, men jag är bara slö. Legat och glott på TV sen skjutsade jag hem Sara och var till Karolina en sväng och hälsade på henne.

Gammel gubben Stampe har fått flytta in och bli min inneboende också, han verkar gilla läget. Haha massor med uppmärksamhet! Nej nu har jag inte mer att komma med :P Soooo long !

Dålig uppdatering.

Jo, men sååå kul är de inte att sitta vid daton :P

Var ute och gick efter jobbet. Blev faktiskt lite piggare av luft. Helt sjukt vad trött jag blir på hösten. Men nu har mamma varit och laddat upp med vitaminer, rosenrot och järntabletter åt mig, haha! Ska sluta knapra p-piller också, kanske blir man lite gladare..

Dessutom skiner mitt lilla flickrum nu :) Har dammat, dammsugit, moppat golvet och bytt sängkläder! Ska göra te och krypa ner under ponnytäcket och glutta på heroes.. Naaajs!

Underligt vad man kan bry sig om saker... Jaja, allt löser sig :P

RSS 2.0