Jag ville bara dö!

Urs, fick världens migränanall idag. Minns inte när det var så illa sist. Som tur var så var jag nästan helt klar på jobbet, så jag gick till mamma som gav mig en tablett och sen gick vi till apoteket och köpte migrännässpray ifall tabletten inte skulle hjälpa. Har ju inte tagit mig i kragen och skaffat ny medicin, klumpigt! Jag blir ju typ halvblind när jag får mina anfall, men lyckades köra hem iaf, tur att man kör den vägen ofta :P Inte hjälpte tabletten, så det fick bli en nässpray till, inte hjälpte det heller, så sköljde ner 2 pronaxen, ska tydligen funka bättre om man blandar med alvedon, så varför inte? Illemående och vinglig har jag varit hela eftermiddagen & kvällen alltså, men nu börjar det väl ordna upp sig. Ska snart krypa till kojs, halv nerdrogad, haha! Funderade stark på att svepa en flaska vin och däcka ett tag, men även ett mindre smartskaft som jag insåg dumheten i det och lät bli. Tur det, har man migrän så tänker man inte särskilt klart, hoppades faktiskt på att det skulle komma en inbrottstjuv och skjuta huvudet av mig. Tyvärr (??) är det inte ett särskilt förekommande problem i Hejdbacken. En statistik på 0 på miljonen kanske?! Jaja, inga dumheter hände och min snälla mami kom hem med isglass och Loka, det bästa mot illamåendet, snubben som hamrar i min skalle är inte så mycket att göra åt. Honom vill jag nog inte ens ge bort till min värsta fiende, till och med det vore alldeles för elakt.. Fast det kanske beror på att jag inte har någon direkt värsta fiende, haha :)

Så jävla efterbliven!

Har nyss betalt räkningar för 1500kr, mindre skoj! Haha har dessutom sagt upp min hemförsäkring på lägenheten. Haha flyttade liksom hem i höstas men har heeeelt glömt av det. Jaja, gjort är gjort, men orka tjaffsa om att få tillbaka pengarna... Nu spar jag ju iaf lite extra i månaden, haha :P

Håller på att städa och byta sängkläder, gött ! Är helt slut efter att ha tränat också, imorgon får det nog bli en vilodag !

Aj aj aj aj..

Haha vadå att jag är en stelget idag! Men då vet jag ju att min träning iaf tog igår. Om typ 2 timmar ska jag möta Sara för ännu ett pass, blir nog bra det! Kommer inte kunna gå imorgon, men det är ett annat problem  =)

Urk, sen kan jag inte låta bli att undra varför just jag skulle få kass självdisciplin. Tänk om man var en sån där person som bara bestämde sig för saker, och sen bara gjorde det. Fatta vad skönt det hade varit! Men men, nu får jag nöja mig med att vara virrpannan Helena som är bättre än någon annan på att skjuta upp saker och ändra sina planer. Jag lever ju efter 19 år, så ett tag till ska jag nog hålla ut!

Måste faktiskt eränna att det är grymt skönt att vara ledig, vore inge fel att vara det resten av veckan, men imorgon är det dags för allvaret igen. Bara bra, behöver ha in lite pengar på kontot. Och så är jag förföljd av en otoligt skum känsla, återkommer när jag vet vad det är för någon!

Regn, regn, regn.

Fan vad jag hatar det här pissiga vädret, blir trött bara av att titta ut genom fönstret! Trist, men vafan, kanske kommer fina höstdagar snart, hoppas hoppas :)

Va fan asjobbigt att träna, men jag kämpade på och linkade därifrån med stoltheten i behåll :P Tur att jag är så förbannat envis ibland! Men imorgon ska jag träna med Sara, känner på mig att jag kommer ha världens träningsvärk så jag håller tummarna för att hon har med sig en piska!

Nu ska jag mata mina små gnagare, sen blir det duschen och en kopp te i soffan. Fan, jag vill ju ha sommar!


Jahopp.

Haha, har inte skrivit nå på aslänge, men nu kände jag för att kludda lite. Är nog mest för att jag är så himla uttråkad! Haha, "jag ska minsann vara ledig måndag & tisdag, ska sova och vila upp mig" tänkte jag förra veckan, sagt och gjort, den utarbetade och urtrötta Helena (enligt mig själv alltså, haha!) tog ledigt, och här sitter jag nu, fullkomligt uttråkad 20 i 11 på måndagsmorgonen och funderar på om det kanske inte hade varit bättre att jobba trots allt :P Jaja, ska pallra mig in till Linde vid 12 iaf, fixa mina naglar och tvinga mig till gymmet. Minns inte ens när jag var där sist, kommer nog svimma när jag ser det på träningskortet! Har blivit så himla förslappad och fet så nu får det minsann vara nog med det! Har ju trots allt en utlandsresa att komma i form till, haha pinsamt! Men det kommer bli grymt skönt att komma härifrån iaf..

Annars händer det inte särskilt mycket. Jobbar som vanligt. Ska få nytt schema, så det kommer bli helt annorlunda arbetstider, men det känns som om det inte direkt spelar någon roll. Den äckliga hösten är ju redan här, så då känns det som om jag lika gärna kan jobba.. Vad finns det annars att göra? Förutom att flytta in på gymmet, men det ska jag nog lyckas med ändå, min nya tjänst är ju faktiskt bara på 85% :)


Nu ska jag plocka ihop mina träningsgrejjer och stoppa någe i magen. När jag kommer hem är det bäst att jag försöker städa upp här. Min kära mor har nämligen hotat med att elda upp mitt stackars flickrum.. Hon är inte riktigt lika förtjust i min oreda som jag är :P


RSS 2.0