Inte riktigt klokt.

Det är verkligen helt sjukt varmt ute, värsta sommarvärmen! Solade i 1½ timme efter jobbet men sen gav jag upp, rann om mig :P Men färgen tar sig så jag klagar inte! Jag blir verkligen på superhumör av det här vädret, alla problem känns avlägsna. Jag jobbar, solar, sover, det räcker för mig för stunden, men behövs faktiskt inte just nu =) Eller jo, vill att Sara ska komma hem från Turkiet, saknar min best friend forever!

:D

I sommar ska Malin vara städkärring med mig, det tycker jag ska bli skojsans :P


Fejkbränna :P

Ja, man måste ju hjälpa solen lite på traven :P Fram med min hudkräm med brun utan sol i, bara å kladda på och hoppas på det bästa! Jag är ett riktigt offer :P

Ännu mera soool :D

Inga fel på det här vädret inte, kan inte bli annat än lycklig =) Solade i 2 timmar när jag kom hem från jobbet, här gäller det att ligga i ordentligt om man vill få färg, hehe! Men det ska ju vara fint resten av veckan så det blir inte så svårt att lista ut vart man hittar mig någonstan :P På söndag är det ju kaninhoppning i värmland, bara att hoppas på sol då, det är på kaninhoppning man blir som brunast =)

Ska fixa mina naglar på lördag förmiddag också, har ju slagit av ena tumnageln och de andra har växt ut massor så jag längtar tills de blir fina igen :) Men vad jag längtar till allra mest är nästa helg, då ska jag åka till Askersund/Hallsberg och leka med Karin, vi ska festa med massa bönder tydligen, haha då passar ju iaf jag in! Efter det fortsätter jag min nyktra period fram till midsommar. Kaninhoppning och bantning står på min prioritets lista, synd att man inte blir smal av colgrogg!

Sol :D

Efter jobbet idag parkerade jag mig och min bleka feta kropp i solen i två timmar, hoppas jag har fått färg :D Solning resten av veckan, Sara ska inte komma hem och bli bländad av hennes alvedonkompis :P Är på riktigt bra humör idag, känns riktigt skönt, tror det beror på vädret. Jag klagar inte =) Ska alldeles strax ut till kaninerna, dom ska också på komma ut och njuta av solen :)

Faktiskt så längtar jag massor till på söndag, ska bli så kul att tävla. Nu är jag riktigt peppad på att få mina kaniner i form!

Saknar.

Det är lite konstigt det där. Jag ångrar verkligen att jag flyttade till Örebro. Jag hatade det verkligen, hade hemlängtan, ångest och var inte riktigt mig själv. Till slut så var jag ju knappt där, utan pendlade bara dit varje dag för att ta hand om kaninerna typ.. Men så tittar jag i Jessicas eller Lindas bilddagbok då & då och ser bilder från universitet och så saknar jag det. Eller det är väl mest dom, Micke, Kajsa,Olle & Jimmy jag saknar. Haha mycket kul hade man faktiskt med dom!! Jag & Jimmy var svampar :P

Fullt upp.

Inte riktigt haft tid att skriva någe på ett tag nu, har varit fullt upp! Tävling hela helgen, skruttarna mina har varit riktigt duktiga! På söndag är det dags igen! Då drar jag & Louise till Värmland och tävlar! Är riktigt peppad på det nu, vill tävla varje helg =)

Idag har jag jobbat som vanligt, sen var jag och köpte kaninmat. Blev uppraggad av en som jobbade där, skum typ! Men jag slängde matsäcken över axeln och sprang till kassan :P Sen åkte jag hem och somnade i 2 timmar, blev väckt av min lillebrors bas som vanligt.. Grrr!

Har beställt massa skit från H&M nu också, 3 bikinisar, haha, shoppoman :P

Fredag kväll.

Jahapp, håller på och steker kyckling.. Sara & Madde har varit här och hoppas med kaninerna, var riktigt kul med lite sällskap! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, vara med Sara tror jag. Blir nyktert iaf, kaninhoppning hela helgen! :)

Härligt.

Inga fel på dagens väder inte :) Har varit ute och gått i en timme, riktigt skönt! Ska käka lite mat och sen ska jag nog lägga mig i en solstol och steka lite, me like!

Vårdcentralen.

Lika segt som vanligt att lyckas få en tid dit. Jaja 9:e Juni blev det iaf, bättre än ingenting :P

Idag är det bättre iaf. Har käkat frulle nummer 2, länge sen klockan slog 5. Ska släppa ut kaninerna och gå en liten promenad tror jag. Ser ut att bli en fin dag, önskar bara att det kunde bli lite värme så man kunde passa på att pressa lite :) Skulle jag behöva kan jag tala om! Har tappat den färg jag lyckades få förut.. Jaja, är bara att hoppas på att sommaren blir fin så man kan steka :D Måste fundera lite på hur jag vill jobba i sommar också. Får ju bestämma lite själv, slipper sommarvikariat nämligen, inga fel, då kan man vara ledig lite också :)

Efter en natt med konstiga drömmar..

.. Så börjar jag inse hur korkad man är som tänker tillbaka på det förflutna och vill tillbaka dit igen. Det är ingen idé att ångra sig och önska att man gjorde annorlunda, för det går inte att ändra i efterhand. Det tar bara på onödig energi, och är inte till nytta för någon... Det enda man kan försöka lära sig av det är till nästa gång, så man kanske inte upprepar samma sak. Jag har alldeles för lätt att fastna i det förflutna, men vad säger att det som kommer sen är sämre? Näe, dags att sluta upp med att haka upp sig på gammalt groll, för det är precis vad det är! Om jag bara kunde sluta drömma så konstigt..

Not fair.

Nääee, livet är fan inte rättvist :P Varför föddes inte jag med en ickekrånglande mage för, baaahaa! Sen jag var nyfödd har jag haft ständiga problem med fanskapet, och inte fan blir det bättre för att man blir äldre.. Life sucks :P

Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen och hoppas att mina kramper lugnar ner sig några kilo, och att jag vaknar utan dem.. Kan inte jobba, och det suger verkligen! Men då kan man ju iaf hålla tummarna för att man kan uträtta någe vettigt här hemma istället!


Regina Spector..

Sitter och lyssnar på Regina Spector, aslänge sen sist, hittade på dem när jag letade efter lite musik till pappa. Tyvärr tänker jag på Örebro och hela hösten/vintern när jag hör de låtarna, vet att jag lyssnade massor på dem då, älskade On The Radio, börjar nästan grina.. Haha vadå att jag måste vara trött.. Minnen! Kan bara inte bestämma mig för om de är bra eller dåliga.. Typiskt mig :P

Trött som vanligt, snart sovdags.. Jobbat som ett as idag, kunde blivit mer men som tur var inte! Snällt av Karin att ta det :) Hade minsann nog med extrajobb som det var :P Var en sväng till Sara efter det, hon börjar minsann få ordning i sin lägenhet, tror det kommer bli asfint ! Skönt att få garva lite. Känns som om det är någe fel, har typ någon slags panikångest, men jag vet inte för vad.. Ingen ro i kroppen..

Jaja, inge mer klagosång från min sida idag, allt löser sig :P Kaninhoppning hela helgen, ska bli riktigt kul!!

Vojne vojne!

Helena goes John Blund! Skapligt trött, har drömt mardrömmar heeelaa natten, inge skoj de inte. Och mina 6 timmar på jobbet blev 8, typ hela veckan.. Attans, jag som såg fram emot en soft vecka :P Har varit en zombie idag, och lekt med Emelie, inga fel :) Fast är bra avundsjuk, bra brun är hon efter Turkiet, och snart kommer Maria hem som en neger hon med, för att inte tala om Sara!!

Egentligen ska vi ha msn-möte ikväll med styrelsen men jag orkar inte hålla ögonen öppna en sekund till, speciellt inte när jag tänker på att klockan ringer 04.30 imorgon igen.. Blööäää :P
Natti natti!

Chocktillstånd.

När jag kom hem från jobbet vid ett la jag mig och somnade som en stock, vid tre ringde Madde och berättade att hon hade voltat med bilen imorse.. Jag ringde till mamma och bölade, sen åkte jag och hälsade på min skrutta på sjukhuset, men som tur var så var det bra med henne. Hjärnskakning och lite ont i nacken, är sååå glad att allt gick bra!! Vet inte vad jag skulle göra utan henne <3

Ska väl duscha och ge kaninerna lite kvällsmat innan jag ska sova.. Har inte riktigt någon ro i kroppen.. Har varit ute och sprungit, var faktiskt rätt så skönt :)

Döende!

Fy vad jag är bakfull, känner mig döende!! Har legat förlamad i soffan halva dagen, har inte kunnat röra mig för jag har varit så dålig :P Inte roligt alls, jag som aldrig brukar bli bakis.. Jaja, nån gång ska väl även jag plågas lite..! Sen har jag hämtat min bil och gluttat på film, ska sova nu, jobb imorgon, ooaaahh :P Ska inte festa på lääängeee nu! Har inte särskilt kul längre.. Och igår blev jag dragen i håret av en kärring som kallade mig för hora, haha jävlar vad ont det gjorde, men nu skrattar ju bara åt det, hehe! Plånboken är bortsupen också, typiskt mig..!!

Jaja, inte mycket annat att kludda, orkar inte komma på nå skoj :P

;P

Kan va de bästa jag har sett!
http://www.youtube.com/watch?v=GOxR7rTYuSI&feature=related

Jag & Sara

Jag har världen bästa vän <3
image16

Lätta mitt hjärta :P

Javisst, ska lätta mitt hjärta med lite skvaller.. :P
Har skvallrat med Sara idag som vanligt, knäppt att man kan babbla så mycket, så ofta, haha :) Fick höra lite skvaller iaf, och jag måste erkänna att jag tycker att det är lite jobbigt att höra.. Inte för att jag inte vill höra det, utan mer för att jag vet att om det inte hade spårat ur så hade jag fortfarande tyckt så himla mycket om honom.. Skumt det där !! Inte riktigt samma person längre..

Har jobbat idag som vanligt.. Jag och Maria har snott tårta och fixat en överraskning åt bygg-gubbarna, moahaha, dom kommer nog bli förvånade, men lyckliga ;) Så kom min nya rosa rattmuff idag också, klart golfen inte ska behöva ha en gammal rutten :P Pappa ska ju glänsa med den imorgon, haha han kommer nog skämmas ;) Men jag och Sara ska ju leka flyttgubbar så då lägger vi beslag på hans ninefåårtyfiive :P

Hmm.. Ska nog bara glutta lite på TV, mata kaninera och duscha och sen sova, ska bli riktigt skönt med helg, längtar npge fruktansvärt efter att få sova ut!!

Alltid trött!

Jag är så himla trött på att vara trött jämt, skulle vara så himla skönt att känna sig helt utvilad någon gång.. Men men.. I nästa liv kanske? Har sovit mellan halv 2 och 4, ska snart lägga mig igen.. Haha, lär va någe fel på mig, lider nog av sömnsjuka :P

Annars gör jag inte så mycket, jobbar på :) Gjorde nagelförlängning igår, får väl se hur länge de håller :P På fredag ska jag hjälpa Sara att flytta, och på lördag är det vårmönstringen, lääängtar!  Bara det inte regnar så är jag nöjd =)

Haha sprang i förrgår, har fortfarande träningsvärk :P Imorgon ska jag försöka orka pallra mig till gymmet, va skiiitlänge sen, skäms!

Nu är det sovdags igen, natti natti :)

Njaaee!

Fy vad jag är trött, försov mig imorse också.. Mindre bra start på dagen.. Försöker tvinga mig själv att byta om och ut och springa, måste verkligen komma igång nu!

Dunka dunka :)

Nu har Jocke fixat klart med mina högtalare i hatthyllan på golfen, dragit om sladdarna och koplat om högtalarna fram & Stereon, nu glappar de inte och ljudet är 10000 gånger bättre, me like =) Nu ska jag bara ha en ny stereo som spelar bättre med USB-uttag så kommer jag vara nöjdast i stan =)

Uäck!

Hmm, varit hemma sen i måndags och spytt och varit lite yr. Skumt å dumt!

Igår hoppade iaf jag och Maddich med kaninerna, mina var asdåliga :P Sen var Jocke här och skulle fixa mina nya högtalare till golfen men han hade för lite sladd, räckte bara till ena.. Men han kommer tillbaka idag och fixar det :) Sen så sprayade jag & mamma katterna med fästingsspray. Drog 12 stycken på Måns i förrgår och typ 6 igår, stackarn dom älskar min pälsboll.. Men nu är det slut med det, ha! Rätt åt dom äcliga varelserna!

Jag blir mer och mer trött på att bo hemma, vore så himla skönt att flytta.. Men samtidigt trivs jag ju så himla bra i Hejdbacken. Så är jag rädd att jag ska vantrivas, för varje gång jag tänker på i höstas får jag typ en ångestladdad panik, aldrig mer Örebro! Norskarna ska sälja sitt hus, kanske ska ta lån och flytta in mittemot, HAHA :P

Typ det äckligaste..

Imorse hände det äckligaste.. Urs.. Tiger låg i min säng, så börjar han klia sig frenetiskt på örat, poff säger det och en grå liten klump flyger genom luften och landar med ett splatt på mitt golv, och en liten blodpöl rinner ut.. Mysigt.. En flygande fästing.. Urs, hatar fästingar, dom stora är det äckligaste jag vet!!

Jag vill härifrån!!

Fy vad jag är trött på allt! Vill verkligen härifrån.. Vore inga fel att dra utomlands.. Maaahaaa!
Någon som är på? :P
image15

Jag är typ sämst!

Jo, känns inte som om jag har någe att skriva om, eller iaf ingen lust att skriva :P Men nu har jag så himla tråkigt så jag kan passa på att kludda ner några rader :P

Valborg i onsdags.. Hamnade på fest i hyttan, helt okej, lite för full bara! Sen har jag faktsitk varit nykter hela helgen :) I fredags var det ju morfars begravning, var riktigt tungt.. Grät som en tok, men det känns ändå skönt att det är avklarat nu.. Urs, känns så tomt.. Dock var det kul att träffa kusinerna, men blir roligare i sommar då det är under andra omständigheter!

Igår var jag med Tobbe typ hela dagen.. Och Skinkan, haha knasbollarna! Körde jag på lite fullt folk på kvällen som skulle på crousing i Örebro, dock var det värdelöst så jag skjutsade runt på patrasket mellan lite olika lodarfester i storå/stråssa/hyttan, kom hem vid 3 och somnade som en gris :P Körde Bonn-Johans bil, var riktigt glad när jag satte mig i golfen sen och rattade hemåt, hehe :P Walter försökte få mig att dricka också, men är glad att jag lät bli, fått lite gjort idag istället, skönt att inte vara bakis :)

Haha, höll ju på att bli av med körkortet i fredags morse i Köping. Hade hämtat Jocke i Västerås, fyy vad rädd jag var, skakade fan! Men dom hade ju inga bevis så dom fick nöja sig med att ge mig en rejäl utskällning istället.. Tur för mig! Måste nog lära mig att inte köra så fort jämt..

Nej nu vet jag inte nå mer att kladda om.. Mitt liv är rätt så händelselöst :P

RSS 2.0