Tragisk :P

Haha jepp jepp. Ibland är det inge bra att snoka, haha. Bättre att vara lyckligt ovetande och inte dra några förhastade slutsatser...(?)

Är trött och fryser. Ska bli skönt med sovdags. Imorgon ska jag jobba halv 9 till 5 på operation. Känns som om det var ett tag sen. Ska bli sätt så skönt att få sova lite längre faktiskt!

Tror jag ska slå på en film och invänta klockan sova. Har ingen lust med någe alls idag! Tog mig i alla fall runt lilla sjön. Alltid någe!

Då var det måndag igen..

Kan inte fatta hur helgerna bara springer iväg..? Hinner inte mer än hem från jobbet så är man där igen!

Var skitkul att gå ut i lördags. Trots att jag var apkalas. Tog igen mina nyktra helger med råge :P Jag, Sara, Jonas & Johnny drack grogg innan vi drog ut. Tror alla var lika runde under fötterna! Var mycket folk ute, jag och Sara skuttade runt som dom blonda tokar vi är :) Igår mådde jag över förväntan. Hade förtjänat att ligga med huvudet i hinken, men var mest trött. Jag & Madde kollade på lilla sjöjungfun, sen somnade jag som en stock kvart över 8. Haha! Nu längtar jag bara tills våren så man slipper halka och frysa när man är ute och nattvandrar :)

Tror jag ska ut och bära in lite ved. Är skapligt trött, så kommer somna om jag inte aktiverar mig!

Lööööööööööv yoooooou <3

Attans!!

Det är ju varmt ute! Ville verkligen tävla den här helgen i Värmland. Men sen har det varit så apkallt så man inte har velat gå utanför dörren så jag struntade i att anmäla mig. Men nu är de ju faktiskt varmt ute. Attans, hade varit najs att komma iväg! Nu dröjer det 2 veckor till.. Jaja, får gå ut ikväll istället. Blir Ras Cricket på Folkan. Blir nog kul det med :P

Dumt bara att vakna halv 8 en lördag när jag har chansen att sova länge. Jag kan nog inte :P Sov middag igår efter jobbet, men somnade ändå direkt jag la mig igår.. Skjutsade Malin & Matilda till Bistro. Ångrar inte att jag inte blev med. Har lite att stå i idag :D Veden kom inte igår, så förhoppningsvis kommer den idag. Mildvädret kom jävligt lägligt :S

Nu ska jag dricka kaffe :D

Lååång dag!

Den här dagen har varit lång! Haha depp-Helena fortsätter :P Men fick en semla av Anna-Lena så då blev jag glad. Haha muta mig med socker, det går bra! Sen åkte jag till Sara efter jobbet, så då blev jag ännu gladare. Skvaller livar alltid upp. Fast först slogs jag med min dumma bil! Skulle skjutsa hem Anna-Lena efter jobbet, och då går såklart inte passagerardörren att stänga.. Sprutar i massa låsolja, men slutar med att jag får knyta ett kaninkoppel mellan dörren & handbromsen, haha humor :P

Sen kom jag hem och upptäckte att veden typ är slut :S Slog en pling till mamma som skickade ut Rasmus att packa några säckar som jag åkte och hämtade. Hängde där och skvallrade ikapp med min som vanligt alldeles för nyfikna mami! Tog vägen förbi solariet på vägen hem, urk för att känna sig såhär blekfet! Nu känner jag mig däremot bränd :P Sen har jag sågat, sågat, sågat & sågat en drös med plankor & vedträn som är för långa för att gå in i pannan så vi kan elda lite imorgon också. Jag är en sån man :P

Nu är jag nyduschad och aptrött så ska nog snarka snart. Så jävla skönt att det är fredag imorgon. Längtar efter att få sova ut :)

Snart helg :)

Bara att avverka denna torsdag sen är de ju faktiskt fredag imorgon :D Har längtat & fasat för den här helgen hela veckan, haha! Men nu känns det bara skönt att den närmar sig. Ska bli skönt att få sova ut på lördag, trött tjej :) Ska handla lite, fixa ett nytt dörrhandtag till toan, pyssla med kaninerna och städa abf så får vi se sen! Ska tydligen snöa, och det känns väl lite sissådär. Dessutom fr vi 3 kubik ved imorgon kväll. Tur det, det börjar snart eka nere i pannrummet :S

Nej. Nu ska jag packa ihop och hämta upp Anna-Lena. Hoppas den här dagen går fort! Efter jobbet ska jag svänga förbi Sara & Madicken. Skvallra lite och få mina naglar fixade. Vardagslyx! Idag kom ju lönen in på kontot, en dag för tidigt. Inga fel!

Inte normala nånstans!

En sån där dag..

Idag är det en sn där dag då jag känner mig blek, fet, ful och allmänt deppig och hängig. Det är kallt och träligt, det har gått apa på jobbet och världen motarbetar mig lite extra. Vill helst bara dra täcket över huvudet och sova fram till mitten av april. Vakna pigg, utvilad och glad! Det är svårt att sätta fingret exakt på vad som är fel också, då blir det ännu svårare att göra någe åt det. Men antar att min intuition säger mig ett och annat. Det är läskigt hur stark ens magkänsla kan vara. Obehag. Det brukar betyda trubbel. Och rätt ofta säger min magkänsla rätt..
Men egentligen är det ju det jag vill, så vad klagar jag över? Har ju sagt det själv. Ääähhh tror mina hjärnceller har fryst till is den här vintern. Är ju inte normal nånstans :P


Nu ska jag invänta läggdags. Bara en timme kvar :D

Hatar tisdagar.

Förstår inte hur man kan ogilla en dag så starkt. Är alltid trött, trött & trött på tisdagar. Rutten dag helt enkelt, haha :) Fast efter jobbet så var jag hos Emelie och tränade med Leia & Cindy med henne och Sara och deras lurvisar. Var riktigt skoj, dock kallt. Leia var rolig! Första gången vi hoppade tillsammans, och nu ser jag fram emot att få tävla henne! Cindy var inte riktigt på hugget, men hon är alltid duktig, hur som helst!

Kallt som sjutton är det, och jag blir mer och mer deprimerad varje gång jag kollar ut genom fönstret känns det som. Våren känns bra avlägsen... Samtidigt som det känns som om veckorna bara rusar fram..

Hmm A-L gillar mitt sätt att resonera. "Menar han mig ska jag spöa honom" "Men hur ska du kunna få reda på det?" "Hmm.. Det kommer jag aldrig få.. Så han får spö!" Ibland går inte hissen ända upp. Tur jag har min extramamma ibland :P

Nej, nu vill jag bara sova.. Kan inte klockan ticka lite snabbare mot läggdags?

Helgen.

Kan inte fatta att helgerna går så fort. Och snart är även måndagen över. I fredags var jag astrött... Som vanligt. Tror verkligen jag har fått någon slags sömnsjuka. Det är inte mänskligt att sova så mycket som jag gör, utan att bli pigg. Jag känner mig aldrig utvilad..

I lördags var jag och Jonas till Örebro. På kaninhoppning och lämnade några saker och sen Mc Donalds. Sen åkte vi runt.. Finns inte så mycket annat att roa sig med kanske.. Har varit snorkallt hela helgen, är trött på att frysa. Jag, Madde & Malin gick runt Aspensäng i söndags eftermiddag, var väl skönt när solen värmde, men i skuggan var det bra burrigt. Skönt med frisk luft i alla fall. Sov alldeles för lite så kände mig som en zombie. Gick och la mig halv 9 igår kväll, men var lika trött idag för det..

Bara massa osammanhängande dravvel.. Är trött och ledsen. Ferdinand har somnat in under dagen. Min älskade prins. I April skulle han fylla 8.. Han låg bara död, kall & frusen i buren. Älskade, älskade skrutten. Så mycket vi har varit med om tillsammans.. Det är så obeskrivligt tomt. Vet inte när jag grinade sist, men nu rusade jag in i huset och ringde mamma. Känner mig helt förtvivlad. Det är så mycket skit nu ändå. Måste allt alltid komma samtidigt..??

Nu ska jag & Madde kolla på Bernard & Binca tror jag. Behöver lite feel good...

Valentinos Duke of Desire
030429-110221 <3

Haha!

Kul att man har upptäckt någon med att åka förbi och snoka utanför ens hus. Score! Haha känns riktigt komiskt :P

Annars finns det en hel drös man vill skriva ut. Men vet inte hur. Sämst på att formulera det man har i huvudet. Vill bara öppna truten och blarra ut en hel radda av osammanhängande ord till någon som bara kan säga till mig hur man ska göra och bete sig.


Nope. Nu ska jag och Madde käka godis och kolla på en Disneyfilm! Har ju bara sett 2 redan idag.. Mulan & Robin Hood. Tror det blir Aladdin :)

Jag är totalt sinnesförvirrad.

Mitt huvud är helt fuckt up. Jag är totalt lost och sinnesfövirrad. Fast jag är nykter. Hade jag varit full hade allting säkert varit glasklart. Men nu? Nej jag fattar absolut ingenting.. Vad fan håller jag på med liksom...?
Lär se någon totalt hjärndöd film så hjärnan slutar snurra!

En slägga i skallen?

Kan man få det på beställning kanske? Så det rumlar runt lite därinne och spånbitarna faller på plats? :P

Har sovit på soffan hela eftermiddagen men är lika trött för det. Det går inte ihop, som dom kära lindepoliserna brukar säga.. Ska snart lägga mig igen! Imorgon är sista dagen i Kopparberg. På gott & ont. Haha! Nej men det har varit skönt att vara där.. Samtidigt som det ska bli skönt att slippa åka varje dag. Kommer sakna världens snällaste vaktmästare som har gått ut och satt i sin motorvärmare i min bil varje morgon när dom har kommit :P

Jajaja.. Hoppas man sover gott inatt, vore skönt att vara pigg för en gångs skull!

Natti natti :)

Brrrrrrr...

Idag är det faktiskt hela 17 grader här inne, så jag fryser inte sådär extrem-mycket! Har varit 14 2 mornar i rad, så jag har bara legat och skakat på morgonen innan klockan har ring. Inte okej Höjde upp elpatronen några snäpp igår kväll, kan det vara värt, annars flyttar jag hem till mamma & pappa! Haha hatar kyla! Var 24 minus i Kopparberg igår. Tur att man inte bor där i alla fall..

Igår bakade jag & Mattis en hjärtformad kladdkaka med grädde, glass & hallon dagen till ära och bjöd Malin på. Så omtänksamt av oss :P

Ska strax bege mig mot Kopparberg och jobbet. Ska tydligen lära upp en ny tjej. Typiskt när jag är såhär dyng trött. När man måste vara extra trevlig och hänga med i svängarna själv. Jaja, får peppa igång mig med hög musik eller nå.. Inte lätt är man har sovit som en kratta. Jävla skumma drömmar som förföljer mig!

Ha en bra dag :)
Some love i efterskott :P

Alla hjärtans dag.

Haha, ska mosa choklad ikväll, helt rätt dag för det :P

............

Varför ger man bra råd till andra. Men när man får precis samma, så gör man helt tvärtemot? Varför kan man inte bara lyssna på dom..? Jag är knäpp! :P

Chill hej!

Jag har jobbat i kopparberg hela veckan, åkt runt kvart över 5 varje morgon så jag har varit riktigt trött. Humöret har gått lite upp och ner. I tisdags fick jag dessutom jobba 4 timmar kväll på operation. Kval. övertid så det blir ju bra på lönen iaf. Fick både semla och smörgåstårta av dom så jag var nöjd :) Imorgon ska jag vara på lasarettet för första gången sen i onsdags.. Ska bli kul att träffa mina arbetskamrater faktiskt!  Är riktigt skönt med fredag imorgon. Veckan har rusat fram, men det gör det ju inte mindre skönt med helg! Längtar efter att få sova längre än till 04.30 :P

Har lite humörsvängar. Går med vädret tror jag. Idag har det varit snökaos, och jag har bara känt för att dra täcker över huvudet och sova fram till april. Men istället har jag solat solarium, badat i brun utan sol tuben och tvättat håret, så kanske känns bättre när man känner sig lite fräschare :P

Däremot börjar jag bli lite orolig för mig själv. Vet inte riktigt hur jag tänker alla gånger. Inte särskilt smart i alla fall. Men vad ska man göra när man inte kan säga ifrån. Eller snarare inte vill. Till sig själv alltså. Man vill säga till sig själv att sluta, samtidigt som man säger emot sig själv.. Schitzo :P Jaja, testar väl och ser vad som händer. Kraschar jag så kraschar jag väl... Man kan inte mer än göra sitt bästa för att låta bli :)

Nu ska jag sova! Natti :

)
Haha, riktig solbränna vore inga fel :P

Självplågare

Haha japp. Man kan ju roa sig med det mesta.. Men vore ju bra om det vore någe man blev glad av :P

Dum.

Ibland undrar jag hur man kan vara så dum? Dum mot sig själv. Är som ett barn. Leker med elden fast jag vet att jag kommer bränna mig. Dumt. Dumt. Dumt.

Lär styra upp det där.

Sova en sväng, eller en panna kaffe. Sen kan jag ta tag i dagen på nytt. Det där med larmet på 04.30 börjar bli tjatigt..

...

Målar tånaglarna mintgröna & längtar efter våren. Chill på det!

1:a februari

Helt sjukt vad fort tiden går, redan februari :S Jaja, lika bra att tiden rusar på så det blir vår någon gång. Är ju plusgrader nu, slaskigt men då försvinner det ju lite snö iaf. Märker att det börjar bli ljusare, och det får en bara att längta ännu mer!

Finns mycket jag egentligen vill skriva men inte får ord på. Lika bra det kanske :P

Nu ska jag koka gröt och dra mig mot jobbet. Idag har jag ingen lust alls. Urs vad det tar emot. Vill sova någon timme till och sen bara chilla runt.. Men jaja.. Det får bli till nästa helg! Ha en bra dag :)

RSS 2.0