Fredag :)

Shit alltså, redan fredag! Min första semestervecka är snart slut, och inte har jag kunnat sola en enda dag. Just därför ska jag snart ner och lägga mig i solariet :P Vill verkligen inte blekna bort.. Sen ska jag nog städa lite kaninburar och pyssla med dom. Jag har haft massor med tid den här veckan men jag har ändå lyckats sätta dom i andra hand. Skäms på mig!!

Igår kväll ägnade jag & Malin oss åt att förfölja småpojkar på stan, och lyckades skrämma bort dom från sitt hängställe på LIDL-parkeringen, vi lämnade en liten hälsning till asfaltseliten också. Haha, det är vi som har tagit över gatorna i Lindesberg nu ;P

Nej, nu ska jag bege mig ner mot solarieplajjan, torsk som man är. Ikväll vankas ett försök till hemmagjorda Strawberry Daquiris och utgång :)

Semester!

Huuuhh! Snart har första veckan av min semester gått. Det går så fort! Blää! Så skönt att slippa jobba! Men vad är det med vädret? Regn, mulet, kyligare. Sommaren försvann bara för att jag blev ledig. Så JÄVLA typiskt!! Hade sett fram emot lata dagar vid stranden... Nu gör jag typ ingenting om dagarna istället.. Rastlös! Finns så mycket mer att göra när det är fint ju!

Ny vecka!

Uj uj uj vad varmt det är om dagarna! Man smälter näsan bort på jobbet. Känns skönt att det bara är den här veckan & nästa kvar. Sen väntar 4 veckors semester :) Hoppas på lika fina dagarn då så att jag får glassa vid sjön hela dagarna!

Jag var helt inställd på sol & bad efter jobbet, men typiskt nog har det mulnat på sig bara för det så nu vet jag inte alls vad jag ska ta mig för. Vill helst av allt sova lite middag, men det blir det inge av :P

Jaja, har inge direkt att skriva.. Hahaha smider mina planer som vanligt, men inge jag delar med mig av.. Som vanligt. Hmm att man alltid ska tro att folk ska klanka ner på en.. Eller inte klanka ner kanske.. Ähhh.. Att erkäna för andra är att erkänna för sig själv.. Och om man skiter i det så är det som att det inte finns... Eller..?

Weeeeeiii!!

Nu har jag städat kaninburar och diskat! Fan vad skönt det är att bara skrota runt och göra ingenting :P Ska bara ta in Tea från hagen sen ska jag styra Passaten mot Hejdbacken för en heldag i sooooleeeen :D

Har fått dom första bilderna på min lille sprätt :P

Det där med semester

Jag vaknade av mig själv runt 5. Antar att det är av vana. Lyckades somna om som tur var, men hann ligga och fundera lite. Jag minns inte när jag hade en dag utan planer sist. En dag jag är tvungen att gå upp när klockan ringer för att jag har något jag måste iväg till. Förutom idag. Skulle egentligen tävlat, eller jobbat. Men det blev inte så, kände att jag behöver softa och sova, sola och bada! Så nu sitter jag här, klockan 8 med en kopp kaffe och vet inte vad jag ska hitta på istället, typiskt mig :P Ska ta mig ut till Hejdbacken och steka fläsket och bada, ska bli riktigt varmt idag så lär behöva en sjö!

Men vad sjutton gör man när man har semester. Vakna av sig själv varenda morgon och göra vad fan man vill. Herregud, det ska bli så jäkla skööööönt!!

ÅÅÅÅÅHH!!

Blö CP! Det går så jävla bra att vinka och vara glad när man är själv i en bil. Då passar det att hälsa. Men annars, nej nej nej. Jävla CP vad arg jag blir. Mest på mig själv.. Ett år sen och jag bryr mig fortfarande. Det stavas patetiskt!

RSS 2.0