Depp!

Igår fick jag en total deppattack! Och den sitter kvar idag också! Är bara så trött på att livet står still. Och jag vet att den enda man kan skylla på är sig själv. Men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ändra på för att det ska kännas bättre? Kanske skulle det kännas lite bättre om jag blev helt sams med mamma. Och den enda som skulle förstå det där dilemmat är totally gone. Kanske skulle bli sams med den också. Men nej just.. Det har jag ju redan försökt med.. Och alla man kände förut. Wha happa? Tror man är någon slags övergångsperiod till the family. Hoho. Men det är ju inte ens det jag strävar efter! Och så har jag drömt sånna där dryga skumma drömmar som sätter sig som klister inne i skallen och trycker ner humöret ännu mer. Vet inte om någon annan har sånna.. Men jag kan inte sluta tänka på dom.. Baaaahhh!!

Kanske är dags att byta jobb? Är ju så sjukt trött på det. Samtidigt som jag egentligen trivs rätt bra. Gillar dom flesta av mina arbetskamrater och kan ha riktigt roligt ibland. Kanske mest är trött på sättet man blir behandlad på? Och att det är så enformigt? Men vad ska man göra istället? Vill ju plugga.. Men nu vacklar jag på vad jag vill bli..?

Nej nu får det vara nog! Ska fortsätta nätshoppa lite och lyssna på Spice Girls och kanske bli lite gladare. Det här ett inlägg som borde komma på natten.. Inte mitt på ljusa söndagen. Jaja, raderar det nog om någon timme när herr ågren knackar på. Men ibland är det bara för jävla skönt att skriva av sig!

Mys morgon

Har precis käkat gröt och slökollar på dubbade Harry Potter och slurpar lite kaffe. Är lite seg tyvärr, så måste komma igång! Vaknade halv 8 av Matilda som var på väg till jobbet, somnade om till halv 11 fast jag var pigg första gången. Men det kändes som en bra idé att sova lite till. Drömde skumma saker, så är väl därför inte huvudet är helt med!


Igår var jag och Sandra iväg till Lillerud och tävlade! Var riktigt, riktigt trevligt! Var riktigt dåligt väglag på vägen dit, snö & halt så det tog sin tid, men det var inte så kallt, så behövde knappt frysa alls i ridhuset! Vägen hem gick ännu segare, snökaos sista biten.. Åhh hoppas verkligen det ligger kvar, jag älskar snö just nu =)

Kaninerna skötte sig faktiskt skitbra, och jag är mer än nöjd! Malva & Ängla hoppade utom tävlan i svår. Malva måste verkligen jobba på kondisen (läs JAG måste motionera henne bättre) men hon skuttade på helt okej ändå! Ängla sprang på superfint och hoppade jättebra. Riktigt roligt! Cindy gick på 0+1 i krok medel och kom 3:a och fick sin första pinne där :) I eliten gick kaninerna inte alls särskilt bra. Pumba rev 6 i första, fast han var glad och sprang på mycket bättre än jag hade väntat mig! I finalen fick han bara 3 slarvfel och jag kunde inte varit nöjdare! Linnea & Tipi vann och det tyckte jag dom var mer än värda :D

Igår kväll käkade jag och Matilda chibbs and cheeeesedudes och kollade massa repriser på paradise hotel. Hjälp. Det är så att man skäms!!

Störtlöjligt

Alltså. Jag blir så irriterad på mig själv!! Såg verkligen fram emot att bara ligga hemma och lata mig i soffan och slökolla på TVn. Men nej, jag är alldeles för rastlös. Jag kan verkligen inte slappna av! Vankar av och an och vet inte alls vad jag ska ta mig för! Har dessutom käkat alldeles för mycket kladdkaka, fast jag inte ens skulle smaka. Hur går det ihop?

Och jag har ingen som helst lust att tävla imorgon. Jag är grinig och jag fryser. Men jag vet ju att jag kommer tycka att det är skitkul när jag väl kommer iväg! Var alldeles för länge sen jag träffade min favorit-Sandra också.. Vi har ju alltid skitkul när vi är iväg och tävlar... Baaaahhh!! Är nog bara trött, och en aning smådeppig. Skyller på det tråkiga & gråa vädret!

Jaja, har iaf varit till huset idag efter jobbet och skrivit över elnätet & lärt mig pannan. Nästa helg får vi nycklarna, jag längtar!! Ska bli så mysigt med allt julpynt också!!

Alltså.. På jobbet går allting bra.. Men hemma.. Alltså jag måste ha allvarliga störningar i mitt huvud.. Grava problem med hjärnspöken!! Blir snart tokig!

God kväll!

Har bara duschat och bäddat ner mig med en film. Och nu ska jag snart sova! Kollade på Remember me. Nu vill jag nästan gråta en skvätt!

Trött jävel

Idag är jag trött och seg i kolan! Känner ingen lust till någonting! Har i alla fall solat & hämtat hö till mina lurvbollar. Är så blek så jag blir rädd när jag ser mig själv i spegeln! Imorgon är det dags för jobb igen, inte varit där på en vecka.. Och har ingen lust imorgon heller.. Men ska jobba med Anna-Lena, så då känns det lite roligare :)

Kanske är bra att jobba igen. Det är dags att sluta spionera på grannarna, snora och tycka synd om sig själv. Baack to basics, så att säga! Det är alldeles för lätt att bli förslappad när man är hemma och gör ingenting om dagarna.. Riktigt illa!

Var någe jag tänkte skriva.. Men har helt glömt bort det.. Aja, lär mata kaninerna! Uhh det är redan mörkt ute :S

Mig själv igen!

Jag har ägnat hela kvällen åt att pilla med mitt hår!! Har satt i nya extensions så nu känner jag mig som mig själv igen! Hatar mitt egna korta hår (som egentligen inte ens är kort..) Jag känner mig ful och tråkig, haha! Men det är sant. Löshår är ett hemskt beroende! Det är pillrigt att sätta på sig själv, men då får jag det ju som jag vill ha det! Svårast i bakhuvudet, när man inte ser ordentligt. Tur vi har dubbla speglar :) Klippte från träns och smälte egna slingor för första gången, så hoppas det blir bra. Blandade 3 olika ljusblonda färger för att få rätt skiftningar, så hoppas jag kommer vara nöjd! Det är roligt att pillra lite faktiskt, timmarna flög iväg :P

Känner mig fortfarande lite deppig. Hoppas det går över och att jag blir frisk snart, börjar bli grymt rastlös.. Längtar faktiskt lite efter jobbet!

Monday morning

Så var det måndag igen och jag sitter här och tycker synd om mig själv. Jag har världens tryck i bihålorna så det känns som om det ska säga pang och bli en stor explosion i min skalle! Sen känner jag mig riktigt deppig! Sådär att jag vill ligga och stirra i taket och kanske gråta en skvätt. Fast jag vet inte varför. Kanske för att jag är sjuk, har drömt skitdrömmar eller för att det är världens skitväder ute. Grått och regnigt är inte direkt uppiggande! Förstärker det hela med att lyssna på deppmusik, så allt är ju kanon. Vilken bra dag! Ska missbruka min älskade nässpray så kanske det känns bättre :)

Weeeeiii happyy girrrrlll.. Not :P

Jag känner mig..

.. mjaaa mjooo mjiiiii åååhhh jag vet inte!! Blir tokig. Dumskalle!!
Nu ska jag snörvla mig i säng. Blääääääää på alllllllt!!!


Och ja just! Imorgon ska jag börja banta. Påminn mig, tack!

Vill bara säga..

... att du är ful, äcklig och ser GAMMAL ut!

Så.. Nu känns det genast bättre :P

Sjuk!

Jag har inte varit sjuk på aslänge! Det känns jättekonstigt att vara hemma och ligga i soffan och dricka te och zappa på tvn. Hur rastlös kommer man inte bli? Jag har varit vaken i en halvtimme och det kryper redan i kroppen, samtidigt som man inte har ork till ett skit! Asfint väder är det också. Så jävla typiskt! Men är varmare i lägenheten i alla fall, rörmockaren var här i går när jag kom hem. Åkte hem till mamma & pappa, och nu är graderna upp i 20 i alla fall. Score! Fast skulle gärna ha 5-6 grader till, fryslort!

Har förresten sett Lady Gagas video till Alejandro för första gången nyss. Skum! :P

Hej mitt vinterland :)

Jag är kär i snön! Vill bara mysa runt hela dagen! Gick upp 8 för att släppa ut kaninerna, dom har knappt fått vara ute på sistone, stackarna! Har riktigt dåligt samvete! Dom verkade lite skeptiska först till all snö, men nu gräver dom loss och verkar tycka att det är riktigt roligt :) Längtar tills jag slutar jobbet klockan 19, då ska jag ut på snöpromenad! Knäppt att något som snö kan göra en så lycklig! Är väl barnasinnet som kommer fram. Men om ett tag så kommer jag tyvärr hata eländet :P

Har lite feber, så hoppas iprenen verkar och arbetsdagen går fort! Har varken råd eller tid med att ligga sjuk!

SNÖÖÖÖ!!

Det har snöat massor hela dagen! Jag är som ett barn på julafton :D
Om det inte vore för att jag frös och kände mig helrutten, men det är myyyssiiiigttt!! Vill gå på promenad!

Risig!

Uhh känner mig inte alls bra! Idag har jag haft huvudvärk och mått illa hela dagen, varvat med svettningar och frossa. Vägrar att bli sjuk! Det är dyrt och tråkigt! Alla på jobbet har sagt att jag ser förjävlig ut, och det är ju aldrig kul att höra :P Ska snart lägga mig, och försöka vara pigg imorgon så kanske jag kan pallra mig till gymmet innan jobbet :)

Längtar till flytten! Massa att ordna och planera nu! Tankar om elbolag och ved maler i mitt huvud hela dagarna :P

Med hus :)

Kom precis ut ur duschen efter en morgon promenad! Vaknade halv 8, så kändes lika bra att gå upp och göra någe vettigt istället för att somna om. Man blir ändå bara tröttare! Däremot har jag en äcklig huvudvärk som jag försöker råda bot mot med Resorb, Ibumetin och kaffe innan det är dags att gå till jobbet! Är dessutom så jävla kallt! Pappa kom med 2 kupévärmare till oss igår som står och surrar i vardagsrummet. Det låter förjävligt, men hjälper i alla fall lite! Förhoppningsvis fixar dom värmen den här veckan!


Igår skrev vi kontrakt på huset vi ska hyra, efter många om och men :P Kan fortfarande inte riktigt fatta att han valde oss, men riktigt najjs! Nu väntar vi bara på att få flytta in. Fast ett jävla jobb med veden väntar runt hörnet, men det kommer det vara värt :) Får nycklarna den 28:e, och ska inte vara ute ur lägenheten förrän den 15:e, så vi behöver inte stressa med allt i alla fall. Känns skitbra :)

Var på hotellet i lördags, roligt! Men är fortfarande en aning blå.. Har dock supit bort min nyckel, känns inte fullt lika bra! Jaja, får göra en ny! Nu ska det kokas gröt!

Weeehoooooo!!

Igår försov jag mig! Grannen har haft fest 2 dagar i rad, i onsdags åkte jag hem till mamma och sov, var så jääävla trött och dom bara härjade! Så igår försov jag mig till kvart över 7. Skitbra när man börjar 6 :P Ingen skada skedd, som tur var :)

Efter jobbet åkte jag, Matilidis och Malin till Marieberg. På väg hem ringde han med huset vi kollade på för 2 veckor sen, och vi fick det! Jag kan verkligen inte fatta det!! Trodde verkligen att det där paret som ville ha det skulle få det, men tydligen så blir det mitt och Matildas :D Imorgon ska vi skriva kontrakt, är i en drömvärld!! Madde ska flytta in hon med, jag bara lääängtar lääängtar och lääängtar!!

Ååååhhh jag kan ha kvar mina kaniner, jag är så jävla lättad!!

Time to go!

Nu ska jag och Madde styra mot Örebro. Lär fixa utklädnan. Svårt att toppa förra helgen, men vi lär ju testa iaf!
Bara jag & Madde utklädda. Typiskt!

Ont i ryggen!

Vaknade helt stel i ryggen, aj aj aj! Så går det när man sover på soffan! Haha grannen hade fest igår, och det var livat ovanför mitt sovrum vill jag lova, men i vardagsrummet hördes det knappt. Ville inte vara en grinkärring när jag & Matilda har varit rätt flitiga på att ha fest själva.. Visserligen på helger men det bjuder jag på :P Dessutom hjälpte han ju faktiskt mig att byta en propp igår, haha! Så teknisk tjej..

Nu ska jag bege mig mot min sista dag i Kopparberg. Har varit riktigt soft att vara där! :)

Och ja just!

Om man verkligen, verkligen, verkligen vill veta någe. Men inte vågar fråga personen i fråga, eller andra personer som vet. Hur fan ska man då få reda på det? Det skulle vara så jävla enkelt. Men jag törs ändå inte.. För man vill ju inte verka.. Jaa vadå? Äääähhh jag har inte alla hästar i hagen. Nu är det slut funderat för idag. Mot jobbet!

Dont worry, be happy!

Det är inte okej!

Vaknar livrädd och vill tända varenda lampjävel i huset och lyssna på glad musik. Men vill inte väcka Matilda alltför mycket som snarkar i rummet bredvid. Alltså jävla mardrömmar låt mig vara!

Jaja, har laddat mitt usb-minne med ny & glad musik så hoppas det hjälper i bilen på väg till Kopparberg. Annars kommer jag gå runt och vara livrädd och hoppa till vid minsta lilla ljud. Urs, hatar drömmar som sitter kvar i kroppen länge!

RSS 2.0