:)

Var riktigt skönt med en promenad. Gick 1½ timme, behövde verkligen luft! Inga fel att solen sken heller =) Nu är det däremot mörkt ute och jag har fått mat i magen.. Rivna morötter och köttfärssås, ja jag är då inte kräsen med mina matkombinationer inte :P

Funderar på om jag ska slänga mig i soffan och glutta på TV eller pallra mig iväg till Linde och simma några längder.. Vill verkligen komma i form nu! Tur att jag iaf har fått ett jobb där man rör på sig mycket, haha =)

Fossing-ont!

Inte lika trött som igår, tur det :P Somnade som en gris klockan 8, haha! Känns lite motigt när klockan ringer vid 5 men när man väl kommit upp så är det ju inte så farligt =) Full fart idag med, en halv avdelning extra men det hanns ju med..! Imorgon efter halv 10 ska jag klara mig själv, får väl se hur det går :P

Dum som jag var så tog jag inte med träningsgrejjer, för jag trodde jag skulle vara lika slut som igår.. Men det var jag ju inte.. Ska ta på mig dojjerna och gå ut och gå en sväng istället. Får se om jag kanske orkar åka in lite senare ikväll istället :)

Nepp, nu har jag inge mer vettigt att kladda ner!

P.S, Jag blir så jävla arg!

Alltså, helt seriöst så kan jag bli så jävla förbannad! Läste en kommentar i en annan blogg om en känd svensk tjej som ska förminska sina pattar.. Typ "ja men jag är nyfiken på hur du kommer bli när du har mindre pattar.. Och kanske färgar håret brunt" Som om det skulle förändra henne som person. Blir fan skitirriterad på sånt där! Visst att jag inte kan förstå folk som vill, eller en gång har velat förstora brösten, men sånt dömer man ju ingen människa för, inte blir man korkad helt plöstligt bara för att pattarna har blivit större?! I sånna fall föddes jag som världens mest korkade person typ, plus att jag är blond. Fan jag kan nog inte tänka själv.. Måste nog skaffa en respirator åt min hjärna, så den överhuvudtaget kan fungera..!

Det är tjejer med sånna kommentarer som är korkade, inte blonda tjejer med stora pattar, för dom fattar att en hårfärg eller BH-storlek inte avgör vem som är smart eller inte.. Till skillnad från andra korkade avundsjuka brudar =)

2 blonda smartskaft, HAHAHAHA :P
image7


Pekka Polis..

Jag är heeeelt sjukt trött! Längtar verkligen tills jag får sova! Slutade vid 2 så var jag och tränade en sväng, men fy för huvudvärk! Hem och ät lite alvedon, ska nog gå över :)

Haha vad jag har skrattat idag! Anna-Lena som jag jobbar med har minsann humor! Fick dessutom höra skvaller, för hon bor granne med Pekka :P Haha han brukar sitta och gosa med sin katt i zebrakalsonger, sen brukar han även gå runt i dom och vita handskar när han klipper gräset. Hade så ont i magen av skratt där ett tag :P

Funderar på om jag ska glutta på film eller om jag kanske blir piggare om jag går ut och går en sväng. Tror mest på det sistnämnda men jag orkar nog inte resa mig härifån.. Dessutom regnar det :/

SOMMAR KOM HIT..!!


Na na na na naaa..

Fick börja jobba direkt idag =) Kom hem och var bra trött, lagade mat och sen somnade jag. Inte så smart med tanke på att jag måste sova tidigt ikväll. Börjar klockan 6 imorgon, maha! Men det är riktigt skönt att få börja göra någe nu om dagarna, hoppas det blir en hel del jobb så jag får pengar och sysselsätta mig lite :) Men jag ska ju antagligen få lära mig operation också, så där blir det nog också mer jobb lite senare =)

Nu ska jag åka in och träna och simma så är jag förhoppningsvis trött igen ikväll. Ska minsann va duktig att laga en matlåda tills imorgon, tacogratäng ska det bli...! Mumsfillibabba :P

Allvar!

Urs, jag blir så himla trött på mig själv! Nu är det fan skärpning. Fattar inte hur jag tänker. Nääee, nu få jag ge mig, för nu är det baske mig allvar.

Fint väder idag också, skönt, då blir man på bra humör! Haha sitter minsann och lyssnar på Go Getters och längtar till sommaren! Idag blir det lasarettet, sen matte och sen träning :) När jag kommer hem ska jag ta en promenad och hoppas solen fortfarande skiner. Kan behöva lite luft och solljus =)

Nu ska jag ringa vårdcentralen och sen blir det frukost, have a nice day !

Pinsammast på internet!

http://www.blondinbella.se

Haha! Kan inte låta bli att tycka synd om den tjejen :)

Deltävling 3.

Det är så man skäms över att ha tittat på Melodfestivalen i kväll. Haha pinsamma bidrag :P Men jag hade ju jättetrevligt sällskap iaf, Madde och Elin, så skoj att skvallra ikapp :) Jag måste verkligen bli bättre på att höra av mig till folk och umgås.. Man vill ju inte glida ifrån sina gamla kompisar bara för att man är kass på att höra av sig liksom.. Nej skärpning Helena !

Hahaha! Johan berättade att storebror Andreas höll på att skita ner sig över Siggebohyttevägen, han hade tydligen mött mig och påstod att jag kom som ett skott.. Kan jag aldrig tro..! Maha, den vägen känns det som man kan köra i sömnen! Men i förmiddags när jag nästan var framme vid stora vägen fick jag minsann ragg, möhö. En stylande motorcykelkille. Han ville tävla, gaylord..! Skulle kastat en rosa tärning på han, då hade han nog inte varit så kaxig längre ;)

Imorgon blir det nog träna och simma igen, måste hämta hö och städa kaninburar också :) På måndag ska jag träffa städchefen på lasarettet, sen är det bara att börja jobba =)
Natti natti!

Tigers film.

Så skönt att vara ensam hemma. Varit fullt hus här heeelaa veckan! Har ätit frukost i soffan och gluttat på Tigers film. Mogna Helena :P Men den var bra söt. Disney Channel är lätt min favoritkanal, haha! Nu ska jag ratta in till linde för lite exercise and swimming =)

Värsta fina vädret ute, är så man vår vårkänslor :)
image6

Fredag :)

Då var det dags för helg igen, inget speciellt planerat.. Träning och melodifestivalen med Madde och kanske Hanna & Elin. Hoppas på det, läääänge sen man träffade dom. Tror inte det var sen Bernts begravning..

Hunnit med att skjutsa min lillebror och träna och simma idag. Är så drygt med sportlov, massa massa ungar som plaskar runt. Fast idag var inte dom värst utan turkkillarna, dom käkar nog glosylta till frulle!

Sen har dom ringt från lasarettet också. Ska få börja gå på timme på städ redan nästa vecka :) Skönt att få komma igång och göra någe om dagarna, är bra trött på att bara gå hemma. Men nu blir det andra bullar. Mamma sa att dom ligger på typ 50% man back, så det är bara att hoppas på att man får jobba mycket..!

Nu ska jag smaska i mig mitt äpple och sen ut och gå. Ikväll ska jag och mami äta räkor :)

Stråssapuben!

Haha, tur att man inte har planerat att gå dit, för skolan har tydligen brunnit ner..
www.lindenytt.com

Friluftsdag :P

Steg upp halv 8 imorse och åkte in och tränade och simmade. Håll igång långkaslåååång! Känns motigt att ta sig iväg, men när man väl är där så är det ju helt okej. Tror bara jag har en dålig period..

Haha, sen kom Madde och vi bylsade på oss kläder och thermobyxor, letade fram isdubbarna och traskade ner till sjön för att åka lite skriller. Haha, bättre isprinsessor har jag sett =) Vi hade minsann med oss varm oboy i lekis-thermosarna, skogsmulle på hög nivå! Men skoj var det, alltid skoj att umgås med någon, speciellt om man hittar på lite saker istället för att bara glo på film eller någe sånt...

Dom passade på att ringa från ett handikappboende under våras skridskotur, ska på intervju på tisdag morgon =)

Nu är jag jättetrött så det blir en tidig kväll! Har varit in till Linde och varit ute och gått med Emelie och kollat på Du är vad du äter, sen var det bara att ratta hem igen, sova lockar.. Är helt sjukt vad jag drömmer mardrömmar nu, har alltid haft problem med det.. Men nu är det fan helt sjukt :/
image4image5

Nattlig kärlek!

image3
Nu har jag setat uppe en timme och mina best friends börjar verka =) Kanske dags att återigen bege sig till mardrömmarnas värld..!?

Planer!

Haha, vet inte ens vad jag ska säga, men vafan.. Värt ett försök :P Vet inte om det är någe för mig men man förlorar ju ingenting på att chansa! Allt visar sig med tiden =)

Natti natti!

Skvaller, skvaller!

Möhö, kan man lugnt säga! Karin var hemma en sväng från Hallsberg, så jag passade på att styra min rostiga med ack så lyckliga bil till Nora för att äta lunch och ta en fika med henne :) Haha eftersom vi är så djupa så undrar vi självklart varför i helvete man har gjort så mycket dumheter, och hur i helvete man fick för sig att göra dom? Och snart undrar man hur man kunde göra det man gör nu, haha livet är inte lätt inte :P

Sitter och samlar ork för att ta mig in till linde och träna och simma, men det går trögt. Är inte alls kul att träna längre, hoppas på att det bara är en dålig period, så man slipper tvinga sig iväg dag efter dag!

Ska ratta in till Örebro nån dag, måste till Biltema och köpa nya vindrutetorkare, dom sjunger minsann på sista versen, kluddar bara ut vattnet över hela rutan :D Bröööl! Johan påstår att dom är bättre än tonade rutor :P Ska köpa ett nytt batteri till honom också, innan min glupska bil smaskar i sig hans till frukost, den har tröttnat på startmotorer!

En bild från helgen på mig och Maddich! Imorgon ska vi snöra på oss skrillerna och bege oss ut på isen med varm o´boy i högsta hugg. Hoppas vi inte sjunker eller bryter benen :D
image1


Jahapp, då var det dags igen!

Haha, tänkte börja kladda lite igen, alltid kul att ha någe att fördriva tiden med :P

Idag tänkte jag faktiskt försöka hoppa lite med kaninerna, ser ut att bli helt okej väder. Dom har fått vara ute i hagarna flera dagar i rad nu, tror dom är riktigt nöjda! Jag har ju varit lite dålig på det, men nu är det andra bullar :) Är alldeles för fattig för att ha råd att tävla, men det hindrar ju inte att kaninerna ändå är i form!

På tal om fattiglapp, måste ordna det där med jobb.. Just nu lutar det faktiskt åt Karlskoga-jobbet. Dom är så sega på lasarettet. Får iaf jobb i Kga om jag vill, men bad att få vänta tills nästa utbildning börjar, inga problem sa dom, naaaajs! Men men, idag ska jag ringa tallåsen och allt inom vården man kan, kanske kan få gå lite på timme, eller iaf få vikariat i sommar, allt löser sig =)

Nu ska jag stoppa i mig lite frulle innan jag ska röja upp i min röra och sen ut och traska en timme..
Tjingelinkan och puss på skinkan!

RSS 2.0