Boring!

Hatar att vänta. Surfar runt, men finns inge kul? Mörkt ute är det också.. Helt sjukt vad man kan vänta till våren...

Härligt!

Måndag :)

Jahapp! Min sista schemalagda 10.30-19. Rätt skönt. Är inte vidare förtjust i att jobba till 7.. Har däremot varit vaken sen halv 8. Försökte somna om men det gick inge vidare. Har eldat, städat, putsat insidan på mina fönster, alla speglar, varit hos kaninerna, diskat, sminkat mig (!!!!) och tvättat.. Nu ska jag väl få i mig lite frukost innan jag drar mig mot jobbet. Det här med att ha några timmar innan man börjar är inte så bra.. Blir mer och mer motvillig till att gå dit.. Bättre att börja tidigt och bara rusa dit! Nu får man smak på friheten. Verkar bli en kanonfin dag så då känns det ännu värre att vara instängd på jobbet hela dagen..

Förresten så var det väldigt skönt att inte ha den minsta ångest igår för att jag var ute! Skönt att somna lugnt utan den där vidriga söndagsångesten som brukar kunna infinna sig. Najs att inte ha gjort bort sig!
Däremot finns det väl annat som inte är vidare värst bra, hahaha kanske var därför jag inte kunde somna om imorse? Tänker för mycket :P Jaja så kan det vara. Man ska inte få reda på så mycket. Bättre att vara lyckligt ovetande ;P

Nej, nu frulle!

Chill!

Chill eldar! Är sugen på en dusch. Hahaha mitt ben är blodigt så det skulle sitta fint :P

Varför tar man åt sig så av folks beteende? Ägnade halva dagen igår åt att vara ledsen. Men vad fan, varför det liksom? Not my problem. Tog mig i kragen och piffade mig ut i tårna och drog med Bellsan till Örebro till Emelie & co. Riktigt, riktigt trevligt! En runda på Strömpis och en hel del härjande. Riktigt riktigt lyckad kväll må jag säga!!

Haha och ja karlar.. Alltså dom är ju som dom är. Ska man skratta eller gråta eller bli förvånad ? Puss på det!

Igår skottade jag och ställde upp 3 hagar åt mina små pälstussar så ska nog ut och släppa ut dom en stund. Är kanonväder! Jaja... Konstigt att jag alltid känner mig bättre när jag har fått skriva av mig lite :)

Lite bättre!

Sovit lite mer än vanligt så nu känns nog allt lite lättare. Dricker lite kaffe och väntar på Rasmus. Ska skjutsa in honom till träning, sen blir det en promenix med Anna-Lena! Ska klämma in ett besök på gymmet också. Egentligen var det ju planerat utgång i Öret ikväll, men känner mig pissigt opeppad.. Får se hur det blir :)
MMUUUUUU

Som vanligt när jag har tråkigt..

..får jag helt plötsligt för mig att blogga. Eller. Vill nog mest skriva av mig..

Eller så nätshoppar jag.. Det är inte särskilt bra, blir alltid så dyrt :P Nu har jag precis beställt 3 par skor från skopunkten :P Jaja, det blev ju rätt billigt iaf. Och 2 par behövde jag faktiskt! Ett par varmare stövlar, och ett par vanliga tråkiga gympadojjer som jag jämt går i typ. Mina 2 favvosar börjar bli skapligt slutkörda! Självklart kunde jag inte inte låta bli att beställa ett 3:e gratispar :P Bara ett par gå-skor. Duger åt mig :)

Hos mami & papi

Sitter hemma hos mamma & pappa. Har käkat tacos och ska sova här inatt. Igen. Ramlade in här igår kväll halv 11, trött och ont i huvudet och väckt. Tog ett tag att somna, var lite uppe i varv. Men det var skönt att sova i mitt gamla runt, med Måns i närheten. Lugn och ro!


Dagen började med en redig utskällning. Helt obefogat. Känns skit, hela dagen har varit skit bara för det. Jag och Anna-Lena har konstaterat att alla är tokiga, och det drar verkligen ner humöret! Har gått utför hela dagen, så vid lunch var jag redo att lägga mig ner och bara gråta. Helt seriöst! Har gått och känt mig deprimerad hela dagen bara för det. Kom hem och ville verkligen sova middag, men det gick inte det heller. Låg bara och mådde illa.. Inget verkar gå vägen för mig just nu :P Tror jag börjar få en vinterdepression eller nå..

Dessutom vägde jag mig för första gången på ett tag idag! Och det var INTE roligt! Visserligen efter att jag hade ätit. Men ändå. Såå mycket tyckte jag inte det borde visa! Tycker jag har skött maten bra och kommit igång bra med träningen. Vet att det inte går neråt på nolltid, men nej.. Det där var icke OK! Måste ta tag med hårdhanskarna. Kanske ska rota fram mina cambridgesoppor..? Nå drastiskt lär jag göra iaf!!!


Imorgon ska jag och Anna-Lena ut och gå en ny runda iaf. Även om vi blarrar massa på jobbet är det ändå så skönt att träffa henne och prata strunt. Är glad att jag har min extramamma :) Ska klämma in kaninpyssel och ett besök på gymmet också. Var tänkt med en utgång i Öret imorgon också men känner mig pissigt anti så får väl se.. Kanske känns bättre när man har sovit lite :)

Nu ska jag glo på let's dance med mami. Natti!

Inge vidare värst!

Haha, är verkligen sämst på att blogga, skäms! Händer väl inte alltför mycket, det är väl det som är grejjen! Har legat hemma och spytt hela veckan, måste ha fått nå slags maginfluensa. Har varit lite klen hela helgen, men nu börjar jag känna mig som mig själv igen! Dock käkade vi chibbs, choklad & kollade på film igår så magen verkar slå lite bakut ändå :P Har varit nykter hela helgen. Känns riktigt skönt faktisk!

Idag är jag raslös & uttråkad, men vet inte riktigt vad jag ska göra..? Håller på att färga ögonfransarna och ögonbrynen. Ska nog passa på att sola en sväng idag. Är sjukt blek efter den här veckan. Tycker jag ser grå ut! Det är dessutom plusgrader så ska nog ut och försöka städa lite kaninburar, bäst att passa på :) Imorgon är det tillbaka till jobbet. Ska faktiskt bli skönt! Måste komma igång och träna också. Skönt med rutiner. Och vill att dagarna ska swoscha fram så det blir vår någon gång.. Inte klokt vad jag längtar!

Bjuder på en bild från nyår!

RSS 2.0