Seeeg i kolan!

Haha! Hade sånna planer när jag gick hem från jobbet. Städa, träna, powerwalk, diska, hämta hö, handla.. Blööö sitter i soffan och är helt sjukt trött istället. Som vanligt efter en dag på jobbet. Ont i den förbannade armen också. Hur länge sitter en sträckning i egentligen? Hmm kanske inte är så konstigt att man aldrig blir bra iof, när man använder den konstant.
Hade min stegräknare idag. Jag & Jenny skulle ha en tävling. Hade helt glömt bort det, så satte på mig den klockan 9 först, men från det till jag gick och bytte om halv 5 hade jag gått 10697 steg. Bra jobbat måste jag säga :P
Hmm lite mat på det här kanske vore en god idé. Känns som om jag kommer sova tidigt ikväll!

Slut på veckan!

Jahapp, då var veckan slut. Helgerna går så jävla fort! Är riktigt nöjd med helgen, det har varit en riktig feel-good helg. Precis vad jag behöver! Jag känner mig så trött och bitter på så himla många i min omgivning, så det har varit riktigt riktigt najs! Har spenderat kvällen med Jennifer & Chris med pizza och hyrfilm. Värdelös film (The Road) men kanonsällskap :)
Kändes verkligen som sommar när jag åkte hemåt. Är värme i luften. I really like! Längtar till semestern bara, ska bli riktigt riktigt skönt. 4 veckors ledigt :D
Nu ska jag dricka upp min festis och borsta gaddarna. Natti natti!

Home again.

Är hemma från min lilla Roadtrip till Karlstad & Anja. Piggnade till igår eftermiddag och fixade mig iordning snabbare än blixten, packade in vinet & Jägern i Passaten och styrde kosan mot nya fröjdelser! Alltid lika roligt att träffa Anja, det händer alldeles för sällan, och då är det bara på tävlingar. Var riktigt roligt att umgås utan pälsbollarna och med lite alkohol i bilden!
Idag har vi legat ute på deras gräsmatta och slappat i solen. Hoppas jag har fått lite färg! Måste få lite färg nu till sommaren :) Inga fel att umgås med lite nytt folk! Dock är jag riktigt trött nu, hemresan gick segt. Stannade till i Hejdbacken på vägen och grattade mami på morsdag. Tror hon blev glad. Nu har jag gett mina kaniner mat, vatten & hö så nu ska jag käka lite med Jennifer. Blir nog en tidig kväll ikväll!

Världens sämsta bloggerska.

Haha, har visst inte skrivet sen i augusti, men spillerill. Ändå ingen som läser. Fick bara lust att kludda några rader!
Lyssnar på Melissa Horn och dricker kaffe. Tappade helt all ork och lust till någonting. Är som rastlösheten och sprallet bara rann av mig..
Har letat efter utebord idag, men hittade inget. Jag & Anna-Lena var överallt, till och med på bakluckeloppis. Nada. Men hon ringde för en stund sen, Fredrik skulle åka ut till deras förråd och hämta deras gamla. Så snällt, nu kan jag äntligen sitta ute och äta i min lilla trädgård :) Sen åkte vi till Plantmarknaden och köpte morsdag presenter till våra mammor. Ska köpa någe till Anna-Lena också, min extramamma! Stannade till på Bolaget och shoppade varsin kundkorg :P
Nu sitter jag och är rädd för åskan som mullrar utanför. Borde egentligen åka till ABF och jobba. Sista gången innan dom stänger för sommaren. Men som sagt, jag har ingen lust. Ska surpla i mig det sista kaffet och försöka pallra mig iväg. Kanske lägga mig en kvart i solariet också?
Blir nog att åka till Karlstad & Anja ikväll, bara jag gör allt jag ska så jag kommer iväg. Är så jävla trött på den här stan och allt folk. Fy fan vad jag önskar att jag ska flytta härifrån!!

RSS 2.0