Med hus :)

Kom precis ut ur duschen efter en morgon promenad! Vaknade halv 8, så kändes lika bra att gå upp och göra någe vettigt istället för att somna om. Man blir ändå bara tröttare! Däremot har jag en äcklig huvudvärk som jag försöker råda bot mot med Resorb, Ibumetin och kaffe innan det är dags att gå till jobbet! Är dessutom så jävla kallt! Pappa kom med 2 kupévärmare till oss igår som står och surrar i vardagsrummet. Det låter förjävligt, men hjälper i alla fall lite! Förhoppningsvis fixar dom värmen den här veckan!


Igår skrev vi kontrakt på huset vi ska hyra, efter många om och men :P Kan fortfarande inte riktigt fatta att han valde oss, men riktigt najjs! Nu väntar vi bara på att få flytta in. Fast ett jävla jobb med veden väntar runt hörnet, men det kommer det vara värt :) Får nycklarna den 28:e, och ska inte vara ute ur lägenheten förrän den 15:e, så vi behöver inte stressa med allt i alla fall. Känns skitbra :)

Var på hotellet i lördags, roligt! Men är fortfarande en aning blå.. Har dock supit bort min nyckel, känns inte fullt lika bra! Jaja, får göra en ny! Nu ska det kokas gröt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0